hatmus06 'nın doğum günü.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ultrAslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
okuloncesi.org
@ultrAslan
Yeni yaşınız size yeni öğrencilerinizi getirir inş hocam.Hep mutluyla kalmanız dileğiyle doğum gününüz kutlu olsun.

nice yıllara

iyiki doğdun. nice senelere:36_15_4:

mutlu yıllar...

doğum gününüz kutlu olsun. umarım herşey gönlünüzce olur.

Mutlu yıllar... DOĞUM GÜMÜN KUTLU OLSUN....

Diyecektim ki gülüm;
Çiçektir çocuklar: Bakım ister, özen, özveri, güven ve sabır ister, açmak için çiçeklerini bahara... Hepsinden önemlisi şefkat, sabır ve sevgi ister... Sulanmak ister sevgi pınarlarıyla ... Tomurcuk tomurcuk açmak için dünyaya çiçeklerini ... Sevgisizlikle solmamak için yaprak yaprak ...

Diyecektim ki gülüm;
Bahçedir çocuklar:. Tohumdur ekilir, sürer filiz filiz.. Umudu besler bağrında. Emek ister, bakım ister... Büyür, olgunlaşır , sevgi meyvesi verir; sevinçle koklar ve tadarsın. Karşılık beklenmez, verdiğini alırsın...

Diyecektim ki gülüm;
Yüreklerimizi yıllardır sıcak ve hillesiz bir sevgiye kilitleyip, umutla ,özlemle geleceğe dair apak düşler kurduk. Güneşli, aydınlık, güzel günlerin özlemini çektik. Belki biraz yorgun, belki durgun, ama yine de umutlu, yine de mutlu, sevgiyi işleyip mavilere, bütün yollara, dallara, dağlara gül yazdık.
Sevgiyi, umudu, güveni, dostluğu, barışı, özgürlüğü, mutluluğu ve bunların getireceği güzellikleri bekledik…

Diyecektim ki gülüm;
Geleceksin diye bütün yollara gül döktük. Güvercinler uçurduk mavilere.
Sevgiyi,dostluğu, barışı, baharı, sevinci getireceksin diye dağlara, ovalara, denizlere . Bunca çirkinliklerin içinde güzelliği, saflığı, temizliği getireceksin diye kirlenmiş hayatımıza, yıldızlara haber saldık ...

Diyecektim ki gülüm;
Yaşamak güzel... Yaşamak bir çiçek gibi, dört mevsim güzel kokular saçıyor üzerimize... Sevgiyle bakıyor herkes biribirine, sevgiyle sarılıyor... Kinler, düşmanlıklar, kötülükler Kaf Dağı’nın ötesine sürülmüş....

SİLGİ KULLANMADAN RESİM YAPMA SANATINA HAYAT DENİYOR…DÜŞÜNCELERİN NE İSE HAYATIN ODUR..HOŞ GELDİN HAYATA ….İYİKİ DOĞDUN… İYİKİ VE BİZLERLESİN…ÖNCE SAĞLIK SONRADA GÖNLÜNDEN GEÇEN TÜM GÜZELLİKLER SENİN YÜREĞİNLE BİRLİKTE OLSUN...
ÇİÇEK ÇOCUKLARIN ÇİÇEK ÖĞRETMENİNE...SARIDAN…

Doğum Gününüz Kutlu Olsunn...Nice güzel yıllara inşallah...

hatmuşumm doğumm gününn kutluu mutlu olsunn şekercimm..herşey gönlünce olsunn...

mutlu yıllar...

arkadaşlar herkese ayrı ayrı çooook teşekkür ediyorum:):)

canım benimm mutlu yıllaaar:)
Burdur'daydım 4gündür ara ara girdim foruma geç kaldım galiba kutlama için:(

denizliliserpil' Alıntı:
canım benimm mutlu yıllaaar:)
Burdur'daydım 4gündür ara ara girdim foruma geç kaldım galiba kutlama için:(

teşekkür ederim canım sağol:)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri