Hamileyim.......

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan didemona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
yaaaaaaaaaa harika birşey yaaaaaaaaaa tebrik ederim allah analı babalı büyütsün inşallah.Darısı biz bekarların başına hayattaki en güzel duygu budur eminim bende evlenip anne olmak istiyorum ama önce baba yı bulmak lazım neyse hayırlısı inşallah olur :))

ben de istiyoooooooooommmmmm yaaaaaa:( daha evlenmeme 48 gün var maalesef... ama vakti geldiğinde ilk çocuğum inşallah bıcır bıcır, vızır vızır, cici cici bir kız olur:) (amiiiiiiiiiiinnnnnnnn) tabi sağlıklı sıhhatli olsun da, erkeğe de razıyım:)

Allah hayırlısını ihsan eylesin. adınıza çok sevindim.

Bu arada; ama ya ikimiz olursa.. bence ikiz olacak ikiz...

:-) :-) :-)

Allah hayırlısını ihsan eylesin. adınıza çok sevindim.

Bu arada; ama ya ikimiz olursa.. bence ikiz olacak ikiz...

:-) :-) :-)

not: sitenizde güvenlik açığı var. Bu şekilde mesaj gitmesinin sebebi bu. Mesaj bana ait

didem cim senin doğumuna az kaldı.valla dedin dedin en sonunda bizi ikna ettin seninkine de kardeş geliyo.sözde istemeyen memet de havalarda uçuyo.bebeğin şerefine yemek verecekmiş.sizleride bekliyoruz.

arkadaşım tebrikler hayırlı olsun Allah bi avazda kurtarsın :) ayrıca sezine 82 bende yay burcuyum ama çocukluğum da çok sakin bir bebekmişim belli olmuyor yani...

son haftalardasın sanrım allah tamamına erdirsin

didem cim senin doğumuna az kaldı.valla dedin dedin en sonunda bizi ikna ettin seninkine de kardeş geliyo.sözde istemeyen memet de havalarda uçuyo.bebeğin şerefine yemek verecekmiş.sizleride bekliyoruz.

size:36_3_12: de hayırlı olsun arjin 02 hocam allah hayırlı evlatlar versin inş.

arjin tebrik ederim allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin

sitemizin yeni bebeği hala doğmadı herhalde allah yardımcınız olsun

Hayırlı olsun hocam. Sağlıklı olsun,

hayırlı olsun tebrikler inşallah darısı başımıza amin diyelim.

teşekürler hocam.darısı sizlere olsun...

allah analı babalı büyümesini nasip etsin.. hayırlı bir evlat olur inşallah..

canım seni özel olarak tebrik etmiştim ama sitemizde de bu habere ne kadar mutlu olduğumu belirtmek istedim...inşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip minnoşunu kucağına alırsın...(dua ette sana benzemesin huy olarak yoksa çooook çekersin valla...tabi ozaman enişteyede Allah sabır versin,2 tane sen.....:77wu[1]::77wu[1]:)

:)) sağol ya.ama dur bakıyım dinime söylenen müslüman olsa :)) senide görecez inşallah.o değil seninki memet benimki memet gerçekten çekecekler..

:)) sağol ya.ama dur bakıyım dinime söylenen müslüman olsa :)) senide görecez inşallah.o değil seninki memet benimki memet gerçekten çekecekler..

dimi ama yandılar valla..zaten benimkini şimdiden ateş almış gibi..eğer kız olursa analı kızlı ben sizinle nasıl baş ederim deyip duruyo...(gerçi oda kız istiyo ama hayırlısı bakalım)

canım benim....kendine iyi bak..arada memleketimizede git bak..yeğenimiz memleket havası alsın...

esracım çok sevindim hayırlı olsun.....darısı bize inşallah...

amin hocam darısı isteyen herkese olsun....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri