Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben geçenlerde halk eğitimde bir kursa gittiğim de halk eğitim müdürü ile bizzat görüştüm ağustos ayında eylülde başlayacak kursların öğretmen belirlemesi yapılıyormuş ben de 3 yaş veya 6 yaş kursu farketmez görevalmak istiyorum dedim olabilir dedi .
aylık getirisi sanırım ya haftada 10 ek ders saati kadar yasal olarak halk eğitimde çalışma hakkımız var bu da aylık 300 lira gibi bir para yapar. eğer ki düşünüyorsanız iş halk eğitim müdürüne kendinizi kanıtlamanız bu işi yapa bileceğinizi göstermeniz gere şimdi den görüşün derim
ben 2 senedir ilköğretim okulunda öğretmen iken halk eğitim merkezlerinde de kurs veriyorum. çocuk bakım elemanı yetiştirme kursu, çocuk gelişimi kursu , aile içi temel eğitim kursu vb. öğretmen iken verince 15 saat ek dersimin yanında halk eğitimden de kursun süresine göre ayrıca ek ders aldım. ancak tayinlerde açık olan halk eğitim merkezleri var biliyorsunuz. buraları soruyorsanız bende hep tercihlerimi halk eğitim merkezlerinden yana kullandım. halk eğitim merkezinin kadrolu okul öncesi öğretmeni oluyorsunuz. merkezlerin kendi bünyelerinde çocuk bakım odaları var. buralarda merkezin açtığı herhangi bir kursa gelen anne babanın çocuklarıyla normal okul öncesi eğitime devam ediyorsunuz maaş karşılığını ve 15saat ek dersinizi burada tamamlıyorsunuz. bunun yanında halk eğitimin açtığı yetişkinlere yönelik kurslarda görevlendiriliyorsunuz ve ek dersiniz buna göre artabiliyor. ancak bu kurslar herhangi bir köyde de olabilir, örneğin ceza evinde de olabilir okullarda da olabilir değişebilir. halk eğitimin dezavantajı hafta sonu akşamları yada tatillerde de çalışabilirsiniz. benim bilgilerim bunlardır herkese hayırlı olsun şimdiden
arkadaşlar size hemen yardımcı olmak isterdim ama bekleyip göreceğiz ben özür grubu atamasından halk eğitim merkezine kadrolu atandım kurs verebileceğimi soyledi müdür ama net değildi az bi zaman kaldı seminer döneminde tam olarak ne yapacağım belli olur ben de paylaşırım
ben de halk eğitim merkezine atandım. ayrıca kurs vermek de istiyorum, elimde plan program yok, araştırmam gerekiyor. asıl merak ettiğim kurs açabilmek için sertifikaya ihtiyaç var mı yoksa okul öncesi öğretmenliği mezunuyum, bu yeterli mi? bilgilendirirseniz çok memnun olurum.. sevgiler..