Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hoşgeldiniz bende iki yıl van başkalede çalıştım.oranın halkını çok sevdim hele hel misafir perverliklerini hiç unutamam.yüksekovaya kadar geldim ama şemizdınana (şemdinliye)uğramadım.
canım arkadaşım ne güzel resmini koymuşsun okulumuzun...bak bak bitmiyor vallaha...karına kışına terörüne tüm olumsuzluklarına rağmen burayı çokkkkkkkk seviyorum...okulumu çokkkkk seviyorum ve tabi ki senide çokkkkkkkkkk seviyorum...seneye inşallah istediğin yeni görev yerinde olman dileğiyle....
hocam manzara iyi güzelde oranın halkını nasıl anlaşabiliyormusun merak ettim
ben orda iki yıl görev yaptım .gördüğüm en iyi insanları orda gördüm.hele hele öğretmenleri çok severler.misafir perver bir halk bir ekmekleri varsa onun öğretmenle paylaşmak isterler.ama bir yazarın dediği gibi güzel gören güzel düşünür.güzel düşünen hayatında lezet alır.güzel görmeyle alakalı bence.
okulumuzun manzarası da kendiside çok güzel ama ben böyle karlı günlerde yürümekte biraz zorlanıyorum o kadar ama çok güzel kartopu oynanıyor bahcede buranın halkı murat arkadsında dediği gibi ögretmene çok saygılılar gercekten bi sorun yasamıyoruz.Bazen genelde annelerle dil problemi yaşıyoruz onlarlada tercüman aracılığıyla anlaşıyoruz.ben buranın havasını doğasını ve okulumu çok seviyorumm ama memlekete çok uzak o sıkıntı oluyo işte
merhaba
ben horasan ahmet yesevi anaokulunda görev yapıyorum
memleket neresi?
ben manisa salihliden.şemdinlide görev yapan birini tanıyorum.
fadime abla sen misin?
hocam merhaba.Ben Karadeniz teknik üniversitesinde okul öncesi öğrt. son sınıf öğrencisiyim.okul aile çevre işbirliği dersi çerçevesinde, sınıf içerisinde kura çekip atamamızı yaptık ve bana Hakkari/şemdinli 23 nisan anaokulu çıktı .Sanırım sizde bu okulda görev yapıyorsunuz. bizde bu okul hakkında geniş bi rapor yazacaz o okulda görev yapan öğretmenlerle irtibata geçmemiz istendi bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim