Haftada kaç grup dersine giriyorsunuz?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muallim60
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@muallim60
Merhaba rehabilitasyon merkezlerinde okulöncesi eğitim öğretmeni haftada kaç grup dersine girebilir herhangi bir sınır varmı birde okulda 2 tane okulöncesi eğitim mezunu varsa hep birine grup yazılması doğrumu..fikirleriniz benim için önemli..paylaşırsanız sevinirim

ya bak
sayı yok öğrtmenlerın ders sayısı var dolmussa zaten yazamazsın grup ama tum gruplar sende ıse vardır bı ıs drs yazana sor cnm

ben sonradan girdim kuruma diğer arkadaş ders yazan hocamızla samimi..tüm grupları bana yazmıştı günde 2-3 ortalama cuma günüde 5 grup vardı..söyledim diğer arkadaşın bireysel öğrencisi çokmuş uyuşmuyor dedi..bende yorulduğumu söyledim ilk hafta düzeltti..şuan çoğunluk bende ben haftada 9 gruba giriyorum diğer arkadaş 2 gruba...ne iş anlam veremedimm..kasıt aramak istemiyorum ama zorluyorlarr

neden grup derslerı sızı rahatsız edıyorkı nasıl olsa grupta pekiştirme yapacaksınız öğretime ağırlık vermek yok hatta hiç yok ben grup derslerını daha çok severım ayrıca zevklıdır sız sonradan gırdığınız için bıreysele vermemıştır sızı dığer öğretmen çocuklara daha çok hakımdır ve devam etmıştır gayette mantıklı yanı zamanla sızı bıreysele çekecektır merak etmeyın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri