Hadi herkes tahminini yazsın kaçta kalır puanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nagehanp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nagehanp
puanlar kaçta kalır arkadaşlar 45,368 le gidermiyim 26 işaretlicem.

bence puanlarda hiç bir değişiklik olmayacak aynı kalacak,diğer sözleşmeli atamada 853 kişi almışlardı o zaman bile aynı 47 küsürdeydi

46 da kalacak

benim umudum yok hayırlısı ne diyelim..

benimde ümidim yok çok az alıyolar sınıfçılarınkini biraz aztutup bizden alsalardı ya neden bukadar az diye düşünüyorum açıkçası ben en az bin olur diye düşünüyodum inşaallah hepimiz için hayırlısı olur

bence de 47.713 te kaldı ama bence en fazla 47 de kalır yani

CANAN YUSUF HOCANIN YORUMUNDAN ALINTI

DDDDDDDDDDİİİİİİİİİİİKKKKKKKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAT TTTTTTTTTT:AÇIK ÖĞRETİMDEN 2008 VE 2009 KPSS SINAVINDAN SONRA YANİ 27,06,2009 TARİHİNDEN SONRA MEVZUN OLAN ARKADAŞLAR BAŞVURU YAPAMIYOR:KISACASI DİPLAMASINDA 28.06.2009 TARİNDEN SONRAKİ BİR TARİH VARSA KESİNLİKLE OLMUYOR AŞAĞIDAKİ YAZIYI DİKKATLİCE OKUYUN KILAVUZDANDAN ALDIM

4.​
Adayların mezuniyet tarihleri ile ekrana yansıtılan KPSS tarihleri karşılaştırılacaktır. Sınava girdiği tarihten sonra
mezun olmu
ş adaylarca, mezun olduğu yükseköğretim kurumundan alacağı “…… yılına ait KPSS’ye mezun olabilecek

durumda iken kat
ılmıştır”
ifadesi bulunan belgenin onay bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.MUTLAKA OKUYUN

selam arkadaşlar okullar yarın açıklanır ama ben idil şırnakta çalışıyorum sınıf öğretmeniyim şimdi okul öncesi açılırsa şırnak için CİZRE VE İDİL ilçelerini yazın hatta İDİL DE AÇILACAK OKULLARI ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM HABERİNİZ OLSUN.!! PINARBAŞI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU,DİRSEKLİ KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU,OYALI KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU,ZÜBEYDE HANIM ANAOKULU,DEŞTADARA KÖYÜ İLKÖĞRETİM OKULU...2 senedir eşimle çalışıyoruz idil ilçesinde siz siz olun 21 den kötü yere gitmektense cizre ve idil ilçelerini yazın.hepinize şimdiden kolay geldin pınarbaşı köyü benim okulum açık olduğunu bildiğim için okul adını belirttim!!!

bu işler tahminle olmuyormuş arkadaşlar ben bunu anladım . en az 1000 kişi alırlar diyorduk oda fos çıktı.

hale suzan izmirlisin galiba bende öyle

arkadaşlar çok üzgünüm günlerdir sizlere moral vermeye çalışıyordum ama olmadı yinede hayırlısı olsun

evet izmirliyim puanın kaç nereleri düşünüyorsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri