güzel bir haber alacaktık

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kumtanesiii
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kumtanesiii
evet arkadaslar herkez nerede neden ses yok hiç kimseden heralde herkez harıl harıl ders calısıyor demekki giren yok foruma oda güzel calısın calısın hemde cok calısın calışmassanız atanamassınız dersane hatta özel hocalar tutun atanmak icin yoksa görev felan alamassınız cok calısın

hey gidi hey ne oldu takip ediyomusunuz bakın nasılda kopya olayları oluyo siz istediginiz kadar calısın atanamayacaksınız bu sistem calısana degil yandasa görev veriyo bilesiniz daha yeni ögrencilerin girdigi sınavı gördünüz işte üzülüyorum bunları yazmaya ama gercekler bu bilesiniz eger bu düzen degişmese secim sonrası daha neler olacak neler kpss sıkandalından sonrada simdi bu olay ösym batmıştır tamamen ama adamlar halen bişey yok diyolar

ben nediyorum biliyomusuz arkadaslar hanı bilmem ne duası varmış 5000 kez okununca oluyomus başlayalım o duayada allah bu düzenden kurtarsın bizi sakın dua meselesi yanlış anlasılmasın demek istedigim sudur bizler nekadar calısırsak calısalım olmayacak olmayacak olmayacak hersekilde yandaslar yerlesecen 34 puanla atana var bu bizim bölümde aralık atamasında bosuna 30 puana kadar tercih almadılar hersey bizler ve bizler gibi madur olanların elinde 12 hazırana az bir zaman kaldı bizi duymayanlara sesimizi orda duyuralım derim

2010 Da yapılan KPSS hırsızlığından Sonra Hükümet, Bundan hiç bir ders çıkarmadı, Olayın üzerine gitmedi, Hırsızlığın araştırılması İÇİn KOİSYON KURULMASI TEKLİFİNİ görmezden geldi. Şİmdide doğrudan ya da dolaylı yokdan, 3-4 milyon kişiyi İLgilendiren YGS Skandalı Patlak verdi. ÖSYM, Şİfreli Sahtekarlık Üretim Merkezine Döndü... ÖSYM Eski Başkanı, Korkuğutum için birşey diyemedim diyor. herkes Korku altında.... Allahtan koıkrmayan insan her eşyi yapar.... Allahım bütün öğretmen adaylarmıza hak ettiğini verir inşallah... Kul hakkı yiyenler, eninde sonunda çoluğundan çocuğundan bunu görecek. burunlarından fitil fitil gelecek....

kumtanesi hocam iyi diyorsunuz kopya var doğru buna izin veriliyo..torpil var evet bunlar çok kötü şeyler çok haklısınız..ancak boşuna çalışıyosunuz ne demek şu an en kolay atanan bölümlerden biri okul öncesi az buçuk bişey bilip 50 alan paşa paşa atanıyo..daha ne istiyorsunuz anlamadım..bundan iyisi şamda kayısı..şu ortamda en şanslı bölümüz..isyan etmeye de hakkımız yok die düşünüyorum..en azından atanma anlamında!...

kumtanesi hocam iyi diyorsunuz kopya var doğru buna izin veriliyo..torpil var evet bunlar çok kötü şeyler çok haklısınız..ancak boşuna çalışıyosunuz ne demek şu an en kolay atanan bölümlerden biri okul öncesi az buçuk bişey bilip 50 alan paşa paşa atanıyo..daha ne istiyorsunuz anlamadım..bundan iyisi şamda kayısı..şu ortamda en şanslı bölümüz..isyan etmeye de hakkımız yok die düşünüyorum..en azından atanma anlamında!...

arkadaşım biz atanabiliyoruz diye ülkenin haline sırtımızı dönemeyiz.kopyaya yada kayırmaya hiçbir zaman sessiz kalmamalıyız.

arkadaşım biz atanabiliyoruz diye ülkenin haline sırtımızı dönemeyiz.kopyaya yada kayırmaya hiçbir zaman sessiz kalmamalıyız.

ben kimse sırtını dönsün ya da seyirci kalalım demedim hocam..arkadaş snaki çok zor atanıyormuşuz gibi yazmış da ona cevaben söyledim..zaten bu kopya olayları ya da diğer torpil olaylarına hak verirsem kişiliğimden şüphe ederdim...

cypress arkadaşım forum uzmanlığınız hayırlı olsun ben de 50ile 49 ile bursaya atananları duydukça şaşırdım benim 54 iken puanım buırsa 55 ile kapatmıştı hemde benim terciğim olan izniz boyalıca
ben kimse sırtını dönsün ya da seyirci kalalım demedim hocam..arkadaş snaki çok zor atanıyormuşuz gibi yazmış da ona cevaben söyledim..zaten bu kopya olayları ya da diğer torpil olaylarına hak verirsem kişiliğimden şüphe ederdim...

teşekkür ederim hocam..bu olaylar açıktan atama yapıldığı için oluyo..gayet rahat istediklerini istedikleri yere atıyorlar...bir de şöyle bir durum var..subay eşlerini ister sözleşmeli ister kadrolu olsunlar istedikleri anda hemen eş durumu tayini yapıyorlar...ama bi öğretmen eşi mühendis yada doktor eşinden ayırıyorlar..bu da ayrı muamma..subay nasıl devlet görevlisiyse bizler de devlet görevlisiyiz...böyle bir şey uygulanıyorsa herkese uygulanmalı diye düşünüyorum..daha sorunlar bitmez..ne olursa olsun herkes otursun güzel güzel dersini çalışsın..sonra pişman olmasın kimse..çünkü giden zaman geri gelmiyo..en iyi okurken hazırlanılıyo..okul bittikten sonra bi sürü engel çıkıyo insanın karşısına...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri