Günlerimizi arılar taşıyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hdsirine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hdsirine
günlerimizi çalışkan arılarımıza taşıttırıyoruz, bir arkadaşım karışık olmuş dedi ama bence güzel oldu, siz ne dersiniz

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

çok güzel olmuş ellerinize sağlık teşekkürler...

Ellerinize ve emeğinize sağlık.
Çok güzel görünüyor.
Teşekkürler:):)

ben teşekkür ederim

teşekkürler :))

ellerinize sağlık...

ben teşekkür ederim

Çok şirin görünüyor emeklerinize sağlık..

teşekkür ederim gonca öğretmenim

Ellerine sağlık. Ben olsam ne yapardım, şeklinde düşününce sana farklı bir fikir vermek istedim.
Haftanın günlerini bir sembol ile belirten arılarını büyük hazırlayıp tek tek bir kutunun içine koysan,
sonra bunları hergünün nöbetçi çocuğu okula geldiğinde ilgili yere assa nasıl olur? Fikri beğendin mi?
Ben böyle bişi yapmaya karar verdim. Sayende. Ne de olsa benim sınıfımda ''Çalışkan Arılar'' :)

çok daha güzel olur tabiki emel hocam, biz sınıfımızda takvim çalışması yapıyoruz, her ay takvimlerini evlerine götürüp biten güne bir çarpı işareti koyuyorlar ve bende okula geldiklerinde ayın kaçı, günlerden ne gibi sorular soruyorum, o günün nöbetçisi de gitmeden önce takvimimizde koyuyor çarpı işaretini ve ona da tekrar bugün ayın kaçı, hangi gün, yarın hangi güne geçeceğiz diye soruyorum, takvimde böyle bir uygulamamız var, bu günleri hazırladığım da benimkiler haftasonu ile haftaiçini karıştırıyorlardı o yüzden renklerini farklı yaptım,
sizin fikriniz de çok güzel yaparsanız paylaşımınızı bekleriz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri