Gunesten hava grafıgı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sakine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:02
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sakine
.
bır arkadas yapmıstı ben cok begendım.

Ekli dosyalar

• Hava grafıgi.jpg
    Hava grafıgi.jpg
    26.2 KB · Görüntüleme: 651
çok güzelmiş elinize sağlık

evet çok güzel olmuş

Burası Behiye Barut Anaokulumu sanki o grafiği yıllar evvel sevinç öğretmenle ben yapmıştım :) yenilenmiş gibi

çok hoşmuş:)

evet arkadasım behıye barut senınle tanısmamız mumkun mu.sonra arkadaslar ondan bır tane daha yaptı.onun fotoğrafı. cok sevındım memleketımden bırıyle karsılaştıgıma:: )))

evet arkadasım burası behıye barut ana okulu. arkadasta yaptı o sınıftaydı.onun fotografı

Tanıdım hemen emeğimi :) üzerinden 5 yıl falan geçti orada çalışırken yapmıştık görmek güzeldi teşekkürler. Elbette tanışalım bende atama bekleyen bi meslektaşınım işte daha doğrusu artık beklemeyen kpss ye hazırlanan :)

Boyadığım renkler hatta Sevinç öğretmenin hep gözlerini şaşı yapıyorsun diye güldüğü ulutlardaki şaşı gözler bile duruyor:))

teşekkürler...

çok hoş teşekkürler

mutlu olmana sevındım. arkadasta yaptı ondan bızım ama bana burda cok faydası oldu. ben urfaya atandım fotosunu cekmıstım kendı sınıfıma bende yaptım.ama cok ozledım oraları.nasıl olduda atanamadın. bende beklemıordum oldu ama uzak bıyer oldu. allah sanada nasıp etsın. tek tavsıyem tum ogretmenler bır dosya olustursun. evıme bılgısayar gelene kadar hep eskılerden yararlandım.

Puanım çok düşük sınava girmedim sayılır özel bis ebeple yapamadım ve az puan geldi, atama beklemiyordum zaten ama puanlar düşünce bi ümitlenmiştik nasip. Urfa merkeze atanan bir arkadaş daha var Kastamonulu Cavit Özyeğin anaokuluna atandı ama şuan ismini hatırlamıyorum tercihlerimizi yapmıştık beraber tanışırsınız belki

Birde güzel dileklerin ve tavsiyelerin için teşekkürler, burada çok güzel şeyler paylaşıyorlar mümkün oldukça biriktirmeye çalışıyorum, sanada görevinde başarılar dilerim

cok tesekkur edım. umarım en kısa zamanda herkes dılegıne kavusur.

teşekkürler paylaşım için

Ben Sevinç öğretmen Buket Demirkıran(budem) senmisin .sana çok teşekkür ediyorumyaptığın aydınlatmadan dolayı

teşekkür ederim

hocam elinize sağlık..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri