Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sene sonu sergisi için grafondan yuvarlama etkinliği yapacağız.
Ancak grup etkinliği olarak yapılacağı için büyük ve güzel bir resim arıyorum.Çok aradım ama içime sinen bulamadım hala,yardımcı olursanız sevinirim.
cypress hocam çok teşekkür ederim yardımınız için=) ama biraz daha deyatlı bir resim arıyorum.
Nihal EROĞLU hocam gerçekten de öyle çok güzel, cıvıl cıvıl bir çalışma bakalım sergide ben neler yapacağım
buyrun hocam bi kaç örnek de ben yükledim hepsini birleştirip güzel şeyler çıkabiliriz hatta bi kaç da çiçek kelebek yükleyeyim sizin için onalrı da eklersiniz
............
buyrun hocam size bi çok resim yükledim bunların hepsini lazer yazıcıdan basıp kesip bi fon kartonuna güzel ve düzenli bir şekilde yerleştirerek grapon kağıtlarıyla kağıt yuvarlama tekniği ile harika bir konfigrasyon ortaya çıkarabilirsiniz ) hatta bana bile bir fikir oluşturdu ben bile yapabilirim bunu
hocam bunlar harika özellikle mantar kardeşlere bayıldım çok sağolun.. (ahh birde site reklamları olmasa )
tavsiyeniz için de ayrıca teşekkür ederim,dediğiniz gibi yaparsam,ortaya çok güzel birşey çıkacağına eminim =)