G .gizem. Puanları 0 Solutions 0 Katılım 18 Nis 2009 Mesajlar 2 Tepki Skoru 0 Puanları 0 Yaş 33 @.gizem. 12 Haz 2010 #1 arkadaşlar benim gözlükle ilgili etkinliklere ihtiyacım var yeterlilik sınavı için değişik fikirlere ihtiyacım yardımcı olur musunuz?
arkadaşlar benim gözlükle ilgili etkinliklere ihtiyacım var yeterlilik sınavı için değişik fikirlere ihtiyacım yardımcı olur musunuz?
Nihal EROĞLU YÖNETİM EKİBİ Yönetici Puanları 38 Solutions 0 Katılım 25 Nis 2006 Mesajlar 5,063 Tepki Skoru 26 Puanları 38 Konum www.balikesirpedagog.com Web sitesi www.balikesirpedagog.com @Nihal EROĞLU 13 Haz 2010 #2 artık materyal olarak gözlük yapımımı yoksa gözlükten yapılabilinecek sanat etkinliğimi hocam biraz daha detaylandırsanız daha kolay yardımcı oluruz ben röntgen kağıdı ve pipetten güneş gözlüğü yapmıştım
artık materyal olarak gözlük yapımımı yoksa gözlükten yapılabilinecek sanat etkinliğimi hocam biraz daha detaylandırsanız daha kolay yardımcı oluruz ben röntgen kağıdı ve pipetten güneş gözlüğü yapmıştım