Göz Renginize göre Kisiliginiz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zerrin85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:01
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zerrin85
Mavi gözlüler

Durağan olmayı sevmeyen, enerji dolu, karar verme yeteneğine sahip, pozitif, eli açık kişiler. En büyük kusurları gerçeği görmekte zorlanıp hayalperest oluşları.

Yeşil gözlüler

Sevdiklerini kırmayan bir yapıya sahip olan yeşil gözlüler, çok sinirli olmalarına karşın, bastırabilmeyi başaran ve kırıcı olmamaya özen gösteren kişiler. Duygularını, kontrol altına almayı başarabiliyorlar.

Ela gözlüler

Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar

Siyah gözlüler

Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler.

Kahverengi gözlüler

Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar..

Ela gözlüler

Ela gözlü insanların, sezgileri son derece kuvvetli. Yumuşak başlı ve anlayışlı olan ela gözlüler, gururlarına aşırı düşkünler ve gururları incindiğinde ne olursa olsun asla affetmiyorlar
hepsi tuttu:) ama yumuşak başlı olamıyorum yaaa:((

Siyah gözlüler

Olaylar karşısında çabuk heyecanlanan siyah gözlü insanlar duygusal yapılarıyla bu olumsuzluğu her zaman yaşıyorlar. Hem sevgisi hem de kindarlığı çok fazla olan siyah gözlüler, hassas bir kalbe sahipler.

benim göz rengim syah benim kişiliğime uyuyor

Kahverengi gözlüler

Her ortamda özel hayatlarına ait detayları anlatmaktan çekinmeyen kahverengi gözlüler, art niyetsiz insanlar. En büyük olumsuz yanları dünyaya kapalı gözle bakmaları. Çoğu kez hayal kırıklığı yaşayabiliyorlar..

en nefret ettiğim huylardan biridir özel hayatın ulu orta yerlerde anlatılması..ve böyle insanlardanda mümkün olduğunca uzak durmaya çalışırım..hiç iyi yanları yokmuymuş canıııım bu kahverengi gözlerin...

Kahverengi gözlüler

kapalı gözle bakmıyorum :) bir bu kısmı uyumuyor teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri