Gösteri için

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nese87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@nese87
yıl sonunda kızlara yarı erkeklere ayrı oyun dusunuyorum ama erkeklere neler oynatabılrım aklama gelmıyo fıkırlerınızı paylasırmısınız

efe harıc onu obur arkads yaptırcak:(

you tube kapalı arkadsım sağol biz tam yedi cüceyiz olurmu acaba

çakkıdı müziğiyle hip hop gösterisi yapabilirler

baska fıkrı olan yokmu

Dale don dale şarkısı var ya geçen sene bu şarkı eşliğinde önce kızlar sonra da erkeklere ayrı ayrı defile yaptırmıştım. Hareketleri kendileri bulmuştu istedikleri gibi pozlar vermişlerdi. Beğenilmişti belki fikir olur diye yazayım dedim.
Başka da pamuk prenses ve yedi cüceler için erkekler uygun olur. Sözsüz bir fon müziğinde ya da şarkısıyla hikayeyi canlandırabilirler mesela. Kolay gelsin:)

kolay gelsin arkadaşım ben de erkeklere ayrı kızlara ayrı düşünüyorum erkekler mevlana olacak kızları bulamadım

bir halka oyunu olan miçoyu oynatabilirsiniz

damat tıraşı yada sıra gecesi yaptırabilirsin!!! bu arada kızlar ne yapacak???

haydı sallayalım dunyayı yada çiftetelllı erkeklere barıs manconun kara sevda sarkısınıda dusunuyorum bakalım damat trasını öbur sınıf yapıcak

erkeklere yer minderleri üstünde takla atarak yapılan gösterileri düşünün.mesela yaz müziği eşliğinde rap yapılabilir.

Erkeklere Askerlerİ Yaptirabİlİrsİn Veya Cİmnastİk GÖsterİsİde Olabİlİr.

bende erkeklere sıra gecesi yaptırmayı düşünyorum yöremize uygun olacak sende düşünebilrsin

arkadaşım yamyam dansı yaptırabilirsin ben daha önce yaptırdım süper bişey erkeklerin çok hoşuna gidiyor çok ilgi çekici bir gösteri

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri