GK -GY netleriniz nasıldı arkadaşlar?

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dbasaraner
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
arkadaşlar gk gy iptal olacak gibi görünüyor matta çok sorunlar var kalem oynatmadan fullemişler.ama anlamadığım kasadaki kitapçıklarda sonradan kalem oynatılması peki bu nasıl oldu?demekki adamların içerden torpilleri var peki şimdiki gireceğimiz sınavda böyle olursa kitapçıkları alıp fullerlerse?buna çözüm var mı?
 
benımde 72 netım var
 
benimde 92 sabah otururum
 
Prof. Özcan yeni sınav takviminin ne zaman açıklanacağı yolundaki soruyu yanıtsız bıraktı. Prof.Dr. Özcan "Soruşturmalar ne zaman bitecek" şeklindeki bir soruya ise "İki ayrı soruşturma daha var, onların bitmesini bekliyoruz" karşılığını verdi. Kopya çekildiği kesinleşen Genel Kültür sınavlarının da soruşturulduğunu belirten yetkililer yeni takvimin de muhtemel bir iptal kararıyla birlikte açıklanacağını belirttiler.
GENEL KÜLTÜR TESTLERİ MASADA
Ankara Cumhuriyet Savcılığı sınav kağıtlarının incelenmesi için uzmanlardan oluşan teknik bir ekip oluşturduğu öğrenildi. Mühürlenen ÖSYM Bilgi İşlem Merkezi ile halen araştırmanın yoğun olarak yürütüldüğü sınav sorularının hazırlandığı ve son kontrollerinin yapıldığı merkezde Genel Kültür Testleri de incelemeye alındı. ÖSYM Başkanı Prof.Dr. Özcan'ın "Bitmesini beklediğimiz iki soruşturma" var dediği konulardan biri onbinlerce kişinin yakından takip ettiği GK sınavları oldu. Genel Kültür sınavında çok sayıda kişinin kopya çektiğine dair delillere ulaşıldığını belirten yetkililer bu sınavların iptal kararının ÖSYM yönetimi tarafından alınacağını söylediler.
KPSS MAĞDURLARI DEDEKTİFLERE YOL GÖSTERDİ
Soruşturmaşı sürdüren savcılık ve deneyimli polisler, elde ettiği kanıtların büyük bölümüne KPSS mağdurlarının yolladığı e-postalarından ulaştı. Bu konuda medyada büyük bir bilgi kirliliği yaşandığını belirten yetkililer "Konuyu en iyi sınavlara katılan memur adayları ile soruşturmayı yürüten teknik ekip biliyor. Kopya çetelerine ulaşılmasında öğretmen adaylarının yolladığı bilgiler büyük ölçüde işimizi kolaylaştırdı. Kopya çektiği kesinleşen çok sayıda adayın sınavları zaten otomatik olarak iptal ediliyor. Test sonuçlarının çapraz kontrolü zaman alabilir" uyarısında bulundu.

Haber URL: http://www.skyturk.net/kpssde-ikinci-iptal-sinyali/
 
şimdi ne olacak buda iptale gidiyor arkadaşlar
 
İnŞaallah İptal olmaz ÇÜnkÜ 78 netİm vardi bİrha yapamam heralde ve tekrar ders ÇaliŞmak İstemİyorum kopya Çekenİnde Çok olduĞunu bİldİĞİm halde gk-gy İptal olmasin dersten sikildim eŞİm de Çocuklarimda bikti
 
80 netim vardı arkadaşlar genel yet+ kültürden
 
benimde 95 netim vardı
 
benımde 70 netım var :(
 
benimde 89.25
 
91 netim var...
 

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri
Üst