Gerekli evraklar ile ilgili soru

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan alinda
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@alinda
arkadaşlar merhaba
okulöncesinde gerekli evraklardan olan ev ziyaretleri formu gibi bir sürü form dolduruyoruz, ve bizi bu formları doldurmakla yükümlü kılıyorlar,ve biliyoruz ki bu formların çoğu öğretmeni meşgul etmekten başka hiçbir işe yaramıyor, bir de yönetmelik değişikliğine göre e okula kayıt etmemizde gerekiyor. acaba bu formları gerçekten tutma zorunluluğumuz var mı? yönetmelikte geçen evraklar dışında bizden istenen her türlü evrakı doldurma ya da uygulama zorunluluğumuz nedir? ayrıca ev ziyareti yapma zorunluluğumuz var mı? ve bunu tek başınıza mı yapıyorsunuz? bu konuda sizden cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar merhaba
okulöncesinde gerekli evraklardan olan ev ziyaretleri formu gibi bir sürü form dolduruyoruz, ve bizi bu formları doldurmakla yükümlü kılıyorlar,ve biliyoruz ki bu formların çoğu öğretmeni meşgul etmekten başka hiçbir işe yaramıyor, bir de yönetmelik değişikliğine göre e okula kayıt etmemizde gerekiyor. acaba bu formları gerçekten tutma zorunluluğumuz var mı? yönetmelikte geçen evraklar dışında bizden istenen her türlü evrakı doldurma ya da uygulama zorunluluğumuz nedir? ayrıca ev ziyareti yapma zorunluluğumuz var mı? ve bunu tek başınıza mı yapıyorsunuz? bu konuda sizden cevap bekliyorum. şimdiden teşekkürler...

hocam ev ziyareti yapma zorunlulugumuz var ama o sizin insiyatifinize kalmış bişey yarın öbür gün müfettiş sorduğunda yaptım desen nerden bilecek yapmadım desen nerden bilecek durum bu.......

hayır yapma zorunluluğunuz yok. ben yapmıyorum. benim güvenliğimi sağlamadıkları sürecede yapmayacağım. versinler yanıma bir polis, müdür veya müdür yardımcısı, rehber öğretmen yapayım. benim ev ziyaretine gittiğimde başıma bir şey gelmeyeceği ne malum. müfettişler geldiğinde de aynen bunu söyledim. onların da bana cevabı okula geldiklerinde doldurt. koy dosyana dediler. ben de öyle yapıyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri