Gerçek öğretmeniiiimm:)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan cimi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:39
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
1
@cimi
Her gün eve gitmeden önce iki öğrenciyi öğretmen yaparım ve onları gözlemlerim. Sorumluluk onlarda oluyor çocuklara öğretmenlerinize söyleyin diyorum. Böylece çözüm bulmaya çalışıyorlar bir çok şeye...Yine bir gün arkamı dönmüşüm onlar öğretmen ve öğrenci konumundalar.Bende diğer sınıfın öğretmeniyle konuşuyorum o anda.
Mehmet Miran adlı öğrencim;
" Öğetmeniim öğretmeniiim" diye bağırıyor da ben bakmamışım tabii:)
Kaç kere seslendiyse artık sonunda;
" Gerçek öğretmeniiiiimm sana söylüyoruuum sanaa " dediğini duydum.:):):))

Miran çok akıllı çook.
Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

süper yaaaa....gerçek öğretmenim haaaa.......koptum resmen:)

Bizde çok gülmüştük:) ne tatlılar dimi ama ya bu çocuklar:)

gerçek öğretmenim çok hoş bir terim bulmuş.harika.

gerçek öğretmenim çok hoş bir terim bulmuş.harika.

Evet hocam ya çok hoş:)
Bugünde herkes TIP olmuş vaziyette , Miranın muzipliği üstünde;
- Eee öğretmenin biz hep tıp oluyoruz da sen niye hep konuşuyorsuuun:)
Eee malum biz öğretmenler tıptan sonra da konuşmak zorundayız ya:))

süper yawwwwww :))

:)) bende yapıyorum bunu hem çok eğlenceli oluyo hemde bence çocuklar için daha iyi oluyo.

eee gerçek öğretmeni sende bi baksana çocuğa yavv...

ben de denedim, şimdi bazen soruyorum var mı öğretmen olmak isteyen diye cevaplar pek de olumlu değil :))

:)Hocam öğretmenlerin oturacağı şekilde diğerlerinin karşısına sandalye koyuyoruz. İlk önce öğretmenleri ben seçiyorum. İki öğretmen de sırayla parmak kaldıran arkadaşlarını yanlarına çağırıyorlar. Çocuklar şarkı, şiir, tekerleme, parmak oyunu falan söylüyorlar isteyen marakasını alıp ritim tutarak söylüyor. Öğretmenler bir de bugün okulda neler yaptın diye soru soruyorlar. Bende bu arada velisi gelen öğrencinin ismini söylüyorum çocuk hazırlanıyor. Öğretmen olan çocuğun velisi geldiyse kendi yerine arkadaşlarından birisini seçiyor ben karışmıyorum çok güzel organize oluyorlar ve dikkatleri dağılmıyor.
Gün içerisinde yalnış davranışlarda bulunan söz dinlemeyenleri yapmıyoruz o yüzden öğretmen olabilmek için yarış var bizde:)
İlk başta ne yapacaklarını algılayamamış olabilirler, bende hep yanlarında oturup öğretmen çocukları yönlendirip cesaretlendirmiştim, şimdi de beni nasıl taklit ettiklerini keyifle izliyorum.:)Tekrar bir deneyin derim:)

allahım yaaa :))

:):)
Özledim bu bilmişi çok güzel muhabbetleri vardı:)

gerçek öğretmenim :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri