Geometrik şekiller ile ilgili etkinlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elmacık
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@elmacık
Merhaba arkadaşlar ben 4. sınıftayım staj yapıyorum bu hafata sanat etkinliğinde geometrik şekillerle ilgili ilginç birşeyler yapmamı istiyor staj hocam ama hiç birşey bulamadım sonra bu siteye yazmak aklıma geldi lütfen bana yardımcı olur musunuz? İnanın uykularım kaçıyor şu stajı bi bitirebilseydim.Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar bu ifadeyi bilerek eklemedim üzerinize alınmayın lütfen sadece bir yanlışlık oldu. Kusura bakmayın.

çocuklar kendileri özgün olarak çalışmasını istiyorsan geometrik şekllleri çizip verin(hatta kendileirde şekil çıkarıp çizebilirler)
kessinler,geometrik şekliirden yeni şekil oluştursunlar..her çocuk kendine özgü çıkardağı için zevkli bir çalışma oluyor.
kolay gelsinn=)

Merhaba ...

Benimde ilk hafta uygulamamda amaç ve kazanımlarımda geometrik şekiller vardı ...

Önce sünger aldım ve onları üçgen kare daire şeklinde kestim ( ama zor bi iş (: ) onlarla sünger baskısı yaptı çocuklar ...

Sonra kare daire ve üçgenlerden masa oyuncağı hazırladım hepsinden 10'ar tane ...Ve çocukla rbu masada geometrik şekilleri tanıdı ...

Ve yine özgün çalışmaları için geometrik şekillerin çizili olduğu fon kartonlarını dağıttım ve çocuklar kendileri kesti ve istediği şekillerde yapıştırıdı ...

Saygıyla ...

Derinmavi ve emek83 arkadaşlarım paylaşımlarınız çok güzel yardımlarınız için teşekkür edrim.

rica ederim=)

çok teşekkürler =)

teşekkür ederim arkadaşlar emeğinize sağlık

benimde matematikte şekiller konum. hoca bi materyal tasarlamamızı istedi. yapmıcaa sadece kagıt üzerinde tasarımını göstercez. bana yardımcı olabilecek olan varmı ? tşkler şimdiden

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri