GelİŞİm raporu hakkinda...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sulek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sulek
ARKADAŞLAR DÜN BİZİM KARNELER GELDİ. ÜZERİNDE KARNE YERİNE GELİŞİM RAPORU YAZIYOR. BENDE ÖĞRENCİLERİN GELİŞİM RAPORLARINI YAZMAYA BAŞLAMIŞTIM. VELİLERİN ÖĞRENCİLERİN DURUMUNU BU RAPORLARDAN DAHA NET ÖĞRENECEĞİNİ DÜŞÜNDÜM. BU KONU HAKKINDA FİKRİNİZİ ALMAK İSTİYORUM... ssaassrrre

evt zaten o geçen yıldan olan birşey ben geçen yıl öyle yaptım bu yılda böyle yapıyorum...

arkadaşım biz hem karneleri dolduruyoruz hem kazanım değerlendirmeleri hem de gelişim kontrol listelerini beraberinde velilere gönderiyoruz.uğraş gerektiriyor biraz ama veliler detaylı bilgi alıyor

Bize hem gelişim raporu yazıyoruz hem kazanım değerlendirme formunu dolduruyrz.Adı değişmiş olan gelişim karnelerini vermiyr o yine eski karne üzerindeki yıldızları falan boyuyrsn ocuğun gelişimini olumsuz etkiliyr niye diğer arkadaşımın bütün yıldızları boyalı benımki değil öğretmenim beni sevmiyor mu acaba ben çok mu beceriksizim gibi durumlara yol açıyr.O yüzden gelişim raporu kazanım değerlendirme formu ve başarı belgesi veriyrz.Birde hepsine birer tane fotoğraflardan oluşan cd veriyoruz:)

teşekkür ederim arkadaşlar....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri