Gelen giden evrak kayıt ve ek ders çizelgesi hazırlama

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Aslıhan GÜNEY
Merhaba arkadaşlar başlıkdaki konularda isteyenlere yardımcı olabilirim.Bilgilerinize:))

hocam hem müdür vekili hemde öğretmen olarak çalışılabilinirmi? ek dersleri nasıl hazırlanır yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba arkadaşım öncelikle zorunlu kalınırsa ve kadrolu isen o okulda müdür yetkili öğretmen olarak görevlendirilebilirsin. ek ders konusu ise çok ayrıntılı ve biraz karışık eğer istersen mailimi ekle sana msnden daha rahat anlatırım.

hocam ben istiyorum ilk görev yerim ve oldukça şaşkınım:)

hocam yetkili öğretmen değil valilik oluru ile müdür vekilliği olurmu

tamam işte valilik oluru ile müdür yetkili öğretmen oluyor ünvanınız.

Valilik oluru ile okula müdür vekili olarak görevlendirme olur ama çalıştığınız kurum bağımsız anaokulu ise(ki büyük ihtimalle öyle) hem derse girip hem de bu görevi yapmanız çok zor.sadece bazı özel koşullarda derse girersiniz( öğretmenlerinizden biri izinli raporlu veya sevk almış ise derse dahil olursunuz.

merhaba;II. Dönem branş dışı yöneticiler gidecek deniyor peki eğer sınavı kazanıpta banştan yönetici gelmezse kadrolu öğretmen yönetici olabilirmi bağımsız anaokulu bilgilendiriseniz memnun olrum.Ben md yrd. sınavına girdim barajı aşamadım..

merhaba;II. Dönem branş dışı yöneticiler gidecek deniyor peki eğer sınavı kazanıpta banştan yönetici gelmezse kadrolu öğretmen yönetici olabilirmi bağımsız anaokulu bilgilendiriseniz memnun olrum.Ben md yrd. sınavına girdim barajı aşamadım..
tabiki olabilir hocam.ama öncelikle o ilde yöneticilik sınavını kazanan var mı..başvurular alınacak.ona göre her şey belli olur.eğer yoksa zaten önce anaokulunun kadrolu öğretmenine sorarlar.isteyen var mı diye.siz isterseniz olabilirsiniz.

eğer il içinde idareci pozisyonunda atanan yada atanabilecek durumda olan yoksa kadrolu öğretmenlere müdür vekaleti görevü verilir hocam.

teşekkür ederim...

merhaba hocam,
öncelikle teşekkür ederim..
hocam,
bana gelen - giden evrak kayıt formu
öğrenci kayıt formu,
veli memnuniyet anket formu,
veli toplantı formları lazım,
yardımcı olursanız sevinirim..
şimdiden teşekkürler...

bende müdür yetkili öğretmen olarak görevlendirildim yardımlarınızı bekliyorum pek bilgim yok bu konuda :(

mrb arkadaşlar ben valilik onayıyla müd. vekiliği yapıyorum okullar başlarken neler yapmalıyım yardımcı olurmusunuz

Aslıhan hanım gelen giden evrak kayıt ve ek ders çizelgesi hazırlama konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Tam gün eğitim veren anaokulunda müdürlük yapıyorum.

merhaba hocam.ben müdür yetkiliyim ve gelen giden defterleri nasl tutulyor bir türlü anlamadm.sayılar neye göre ve nasl verlyor.çıkış no gelen no nedir?yardm edersenz çok sevinrm.yardmlarnz için teşekkürler...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri