GAZİLİYİM YENİYİM

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dilber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dilber
2001 GAZİ ÜNİV. MEZUNUYUM ÇOK YARARLI BİR ADRES. HERKESİN SENGİLİLER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.:thumbsup:

hoşgeldiniz. ben de gaziliyim 99 mez

HOŞGELDİNİZ

bende yenıyım::)

hoşgeldiniz bende gazi 2002 eğitim mezunuyum

hoşgeldiniz ailemize ve aramıza bende gazi eğitim 2002 mezunuyum,baran ne günlerdi o günler ahh ah ankara dilin olsa anlatsan hırdavatçıyı:):) ve daha neleri neleri.....ya yıldızlar barancım çooooooook özlüyorum ben o günleri çok

ben de gazi 95 mezunuyum ve hala 95 mezunu arkadaşları arıyorum.allah rızası için bir kişi çıksın bari )))

nevertheless' Alıntı:
ben de gazi 95 mezunuyum ve hala 95 mezunu arkadaşları arıyorum.allah rızası için bir kişi çıksın bari )))
95 bulamadık 2002 verelim hocam

eylem29karaman' Alıntı:
hoşgeldiniz ailemize ve aramıza bende gazi eğitim 2002 mezunuyum,baran ne günlerdi o günler ahh ah ankara dilin olsa anlatsan hırdavatçıyı:):) ve daha neleri neleri.....ya yıldızlar barancım çooooooook özlüyorum ben o günleri çok
valla hiç deme canım ogün gülmekten kaldırıma yapışmıştım. ya bende özlüyorum ogünleri e ne olcakkkkkkkkkkkkkkkk şimdi nasıl geçtiiii be

baran06b' Alıntı:
nevertheless' Alıntı:
95 bulamadık 2002 verelim hocam

baran06b' Alıntı:
eylem29karaman' Alıntı:
valla hiç deme canım ogün gülmekten kaldırıma yapışmıştım. ya bende özlüyorum ogünleri e ne olcakkkkkkkkkkkkkkkk şimdi nasıl geçtiiii be
işte bu nedenle olmaz barancım.ben de ankara,okulum,hocalarım ve yaşadığım diğer anıları konuşacak birinin olduğunu bilmek istiyorum )))))

Bende gaziliyimmmmmmm

BEN DE... BEN DE ....

GAZİ'LİYİM.. :)

merhabalar bende gaziliyim 2003 M.E.F mezunuyum.

ben de gaziliyim..gazi eğitim 2.sınıfım:36_7_8:

Bende Gaziliyim 2004 Mezunuyum.....

bende gaziliyim 2005 mezunuyum

selam bende gazi üniversitesi okul öncesi öğretmenlik istiyorum anasınıfı öğretmenliği gibi biraz bana bilgi verebilirmisiniz mesala kaç puan gerekiyo öss de?bilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim..

mrb. bende gazi eğitim fakültesi 2006 mezunuyum, çok güzel bir site bu ama ben henüz etkinlikler kısmını geçip te diğer konulara bakma fırsatı bulamadım, yeni yeni bakıyorum artık, bu siteyi tüm arakadaşlarıma da tavsiye ediyorum.

slm bende gazi 2004 mezunuyum.ankarayı çoook özlüyorum ve çok seviyorum

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri