GAZiANTEP okul öncesi seminer 4 mayıs 2008

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan çim adam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:09
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merhaba arkadaşlar ben daha önce düzenlemiş olduğunuz seminerlere katılmadım. İlk kez Gaziantep seminerine katılacağım. Mail ve özel mesaj gönderdim ancak bir geri dönüş olmadı. Seminer listesine alınıp alınmadığım hakkında nasıl bilgi alabilirim. Bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Adanadan Gaziantep seminerine gelmek istiyorum. Boşa düşmek istemem ayrıca seminer yerinin açık adresi de verilebilirse o da gayet iyi olacak. çalışmalarınızda başarılar.

ya arkadaslar ben ilk defa katılıyorum seminere...ben email gönderdim iletildi diye cevap geldi...kayıtım kabul edildi mi...yoksa kontenjan sınırlı diyolar basvuranlar içinde eleme yapılacakmı...yardımcı olursanız sevinirim

mail attı iseniz kaydınız alındı dediyse sorun yok demektir.Özel mesajla isim bilginizi verin bakalım şu an bekleyen onay yok çünkü

merhaba Musa bey ben gaziantep de görev yapıyorum okul öncesi eğitim öğretmeniyim seminer için siteden başvuru yapamadım ama okulumuza bu seminere katılım için yazı geldi imzaladım seminere katılımda yarın bi sorun olur mu acaba?bu seminere katılmayı çook istiyorum :((teşekkür ederim

yine bir seminer kaçırmanın hüznünü ve paylaşılan güzel etkinliklerin çoğalmasının sevincini yaşıyoruz... Antap' te ki arkadaşlara başarılar diliyorum,

kesinlikle size katılıyorum hocam bu kadar yaklaşmışken gidememek ayrı bir olay.meryemcim sen de baba ben de eş nolacak bu böyle...

ben de gıdemedım kayıt yaptırdığım halde bugün babamın 2, ölümyıldönümü nasıl da unuttum :(

Seminerimiz bitti bende döndüm.
Çok güzel geçtiğine inanıyorum katılım bence çok iyiydi.
Orada tanıdığım Burcu, Nur, Fatma,Cihangir ve Nur öğretmenin arkadaşlarına çok teşekkür ederim kendi adıma.
Standa dururken çok yardımcı oldular bana:)
Ramazan hocanın ve Cengiz hocanında çok memnun kaldıklarını düşünüyorum.
Musa hocam size de ayrıca teşekkür ederim.

AAA evet seminer olmuştu sahi:):):)
Resimler sırf merak edin diye eklenmiyo gamzecim:):)
GERÇEKTENNN HARİKAAAA GEÇTİİİİİİİİ:):):)

bende seminerdeydim ama bu siteye yeni üye olduğum için haliyle hiçbirinizi tanımıyordum ve aranıza giremedim.musa hoca yı tanıttı bir arkadaş kim onuda bilmiyorum:))
ama güzel ve de eğlenceli bir seminerdi...ama seminerler bitmemiş hala varmış gaziantep te,yarın buraya ekleyeyim nerede olduğunu ve kimin geleceğini şimdi eklerdim ama aldığım not okulda önlüğümün cebinde kalmış :))haftayada ayın 17sinde yıl sonu rogramımız var,katılmak isteyenlere yardımcı olabilirim...şimdilik kalın sağlıcakla...

bende seminerdeydim ama bu siteye yeni üye olduğum için haliyle hiçbirinizi tanımıyordum ve aranıza giremedim.musa hoca yı tanıttı bir arkadaş kim onuda bilmiyorum:))
ama güzel ve de eğlenceli bir seminerdi...ama seminerler bitmemiş hala varmış gaziantep te,yarın buraya ekleyeyim nerede olduğunu ve kimin geleceğini şimdi eklerdim ama aldığım not okulda önlüğümün cebinde kalmış :))haftayada ayın 17sinde yıl sonu rogramımız var,katılmak isteyenlere yardımcı olabilirim...şimdilik kalın sağlıcakla...

Hocam isminiz neydi acaba. Büyük ihtimalle ben tanıttım Musa hocayı size:):)

ya lütfen şu seminerler artık istanbulda da olsun...:36_11_13:

Hocam isminiz neydi acaba. Büyük ihtimalle ben tanıttım Musa hocayı size:):)
suna benim ismim bilmiyom ki siz miydin
iz...bu arada yarın 09:00 ile 17:00arasında gaziantep grand otelda bir seminer daha var,bilgilerinize...

merhaba. ceylanpınarda görev yapıyorum. seminere katulmak istiyorum. nasıl katulacağıma dair formu bulamadımç yardımınızı bekliyorum. teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri