Gazi Okul ÖNcesi(mesleki eğitim fakü) ___kazanan var mı??___buyrun tanışalım..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan the_sims
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@the_sims
:congratulationscut4

MERHABA ARKaDAŞLAR!

öss açıklandı ve biz çok gzel br ünide güzel bir bolume başlayacağız.Tanışalım istedim ve konuyu açtım bakalım kimler geleceK..

merhaba ben de bu sene gazi üniversitesi çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliğini kazandım ben de tanıışalım isterim ismim tuğba ama nerede kalacağımı kara kara düşünüyorum

tebrik edrim arkadaşlar. Gazi çocuk gelişiminde eski ve köklü bir üniversite. Başarılar...

tebrikler arkadaşlar aramızada hoşgeldiniz

çok sağolun :) inş .. hayırlısı olur hakkımızda..

merhaba ben de bu sene gazi üniversitesi çocuk gelişimi ve eğitimi öğretmenliğini kazandım ben de tanıışalım isterim ismim tuğba ama nerede kalacağımı kara kara düşünüyorum

bende burcu..tanıştığıma memnun oldum .

ben o konuda şanslıyım..ankaradan ev aldılar orda kalcam.

senin bölüm benim bölümün aynısı mı şimdi :) benimki okul öncesi öğretmenliği

selam arkadaşlar ben de gazi okul öncesindeyim seneye ama inş erk arkadaş çıkar bana ya:-s yanlış anlamayın eminim hepiniz çok iisinizdir ama erkek arkadaş farklı olur diye düşünüyorum

üstteki üye benim.bazı deişiklikler yaptım üyeliimle ilgili..bu konuyu da tuttum faydalı bişey gtmeden önce tanışırız

merhaba bende Gazi Üniversitesi mesleki eğitim fakültesini istiyorum şuanda 10. sınıftayım çocuk gelişimi ve eğitimi kız meslek lisesindeyim buraya girmek için öss puanı mı yoksa diploma notumu gerekli?Bana yardımcı olursanız sevinirim :)

merhaba keybusra eer calıskan bırıysen derslerıne ıyı calıs ve dıploma puanın 85 den yukarı olsun.yoksa dırek gecıs yapamazsın,oss puanındaysa en az 345 alman gerekıokı cocuk gelısımı bolumunu okuyabılesın.ben cok pısmanım cocuk gelısımını okuduum ıcın.mezunum ben sımdı...neyse ıns ısıne yaramıstır dedıklrım...

tamam çok tşkkür ederim yani önünde sonunda öss ye girmek gerekio desenize

ben de bu yıl okul öncesini kazandım hasan ali yücel mezunuyum tanışalım isterim ben rabia

ben de mustafa:):) mesleki eğitim okul öncesini kazandım

selamlar arkadaşlar.naberr.memnunmusunuz arkadaşlar bölümünüzden yaa.benm tereddütlerim warda birazz.nese tanışalımm şahika bende.aöl leliyiim ayrıca:)

walla bölüm dışardan güzel görünüyo da gdip görcez bakalım

muhaflık sınawlarına giriomusun.

ewt ya zararı olmaz bize grip bakalım geçersek ne ala

aynen katılıyoum :)

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri