FOTO YERİNE MAYMUN RESMİ KOYALIM :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muratis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:34
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@muratis
Sene başında sınıf mevcutu için istediğim fotograflar bir türlü gelememiş vee dönem sonu gelmeye yaklaşmıtı. halen getirmemekte ısrar eden iki kuzen ögrencim vardı. onlara "bakın çocuklar herkes getirdi.sadece sizin foto yerleriniz boş kaldı dedim.getirmezsenizde boş kalacak dedim." ordan sergen adında ögrencimmm acele acele söz istedi efendim sergen dedim. ögretmenim dedi arkadaşlara ceza verelim dedi . nasıl dedim. Getirmezlerse kendi fotogrfları yerine MAYMUN resmi yapıştıralım dedi. ve tüm sınıf kahkaha attı bende dahil... :) evet dedim sergen haklı dedim ... aradan bir hafta gecti ve aylarca gelmeyen fotolar bir hafta içinde geldi :):)
ELBEYLİ ANAOKULU ögretmeni murat karakaya

çok güzel ya zeki çocukmuş bunu akıl eden. teşekkürler.....

Çok güzel bir çözüm.Bu çocuklar çok akıllı maşallah:):):)Teşekkürler....

:36_11_6::36_11_6::36_11_6::36_11_6:

süperr yaa..çokk güzell...bu çocuklarr bir alemm....teşekkürr ederizz muratt öğretmenimm.....

yaaa benim çocuklarım çok harikadırrrr.... ögretmenleri kimmişşşşş :) :) :)

:thumbsup: :36_11_6: :36_11_6: :36_11_6: :thumbsup:

bu çocuklar bi harika yaa, görüyor musun murat hocam sizin düşünemediğinizi öğrenciniz düşünmüş...

teşekkürler çocuklarım adınaa :)

ewett harika bunlarrrr arkadaşlarr...her an ne yapacakları veya ne söyleyecekleri bilinmez :)

bulduğu çözüm işe yaramış gerçekten zeki çocukmuş sergen:)

sergen bir tanedir ki böylesi çogu imkanı olmayan köy sayılacak kadar köhne bir yerden böylesi çocukların yeşermesi umut veriyor insana

muratis' Alıntı:
sergen bir tanedir ki böylesi çogu imkanı olmayan köy sayılacak kadar köhne bir yerden böylesi çocukların yeşermesi umut veriyor insana

Çocuklar da harika, sizin bu sözünüz de harika hocam :thumbsup:
Bu muhteşem yaratıklara :) her zaman sözleriyle ve davranışlarıyla hayran olmamak mümkün değil .

valla helal olsun çözüm bulunmuş

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri