Forumumuzu ne çok seviyormuşuz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zehraa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zehraa
arkadaşlar forumumuz kapanalı çok fazla olmadı ama yokluğu hemen belli oldu :( internette canım sıkıldı valla :D meğer ne çok seviyormuşum ben burayı :) o yüzden selçuk beye tekrar teşekkür ediyorum iyiki bu forumu açmış :rolleyes:

:4::4::4::4:

forum kapanınca işte böyle mahzunlaştık :D:D:D

iki gündür daha iyi anladım forumun kıymetini...nete her girişimde baktım ama alıçmamıştı...:( oyalanacak birşeyler bulduk bizde kızlarla...:) teşekkürler selçuk bey...

evet iki gündür zehraaa nın kedileri gibi mahzunlaştık:D

gerçekten ben de çok bağımlı olmuşum başta SELÇUK BEY'E ve emeği geçen bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum iyki varsınız

her girdiğimde kapalı sayfa görmek çok kötüydü:(, sanırım hepimiz bağımlı olmuşuz:) iyiki var okuloncesiforum:) emeği geçenlere teşekkürler..

Gerçektende forumsuz olmuyor. Ama, bence beklediğimize değmiş. Baksanıza artık forum ne kadar da hızlandı. :)
Teşekkürler Selçuk Bey. :4:

oleyyy izin aldım valla çatladım okulda açıldı mı diye??? yaşasın hepimiz burdayız :) seni çook seviyoruzzz sitemizz:) selçuk bey size de çoook..teşekkür ediyoruzz:)

ben şanslıymışım 2 gündür forum a giremeyince o acı yokluğu hissetmedim. bugün öğle den sonradır farkındayım. bu kısa zamanda bile yokluğunu hissettim. emeği geçenlerin eline sağlık.

oleyyyy:D:D forumumuz hele şükür sınırı aşıp Yurdumuza gelebilmiş:D vala 2gündür çatlamıştım:( o kadar bağlanmışız ki kızlarla ne yapacağımızı bilemedik.:D herşey için çok teşekkürler SELÇUK BEY. iyiki sitemiz ve siz varsınız:4::4:

gerçekten forumsuz olmuyodu bu site bir harika teşekkürler Selçuk Bey:):)

çok doğru.canım sıkıldı.diğer site beni açıkçası sıktı.forum sitemizi çok aradım.selçuk beye çok teşekkür ederim.

oh be sonunda foruma kavuştuk artık o kadar yerleşmişki hayatıma forum dün akşam nette çok sıkıldım iyiki böyle bir formumuz var teşekkürler selçuk bey

Yani sizler herşeyi açıklamışsınız :D Teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri