Forum Sitemiz Kapalı Kalabilir.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selçuk Aydın
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
Forum Sitemiz bir kaç saat Kapalı Kalabilir.Çalışma yapacağım .Panik yok.

hocam siteyi açamıyorum..hala çalışıyo musunuz?

tamamdır acıldı sanırsam hocammm :))

nihayet şimdi açıldı....

hayırlı olsun :))

inanın birtarafm yok oldu zannettm...ne kadar alışp benmsemşm varlğnı...hepinizi çok özledmmmm ((((; herks iyimiiiii...

elif hocam aynı fikirdeyim ve iyiyiz çok şükür:))

hep iyi olun öğretmenm...tebessm gölgenz olsun inş...hepimizin....

biz iyiyiz.....forumumuz da çok iyi olmuş.....renklenmiş,pembeler çok yakışmış,tam yaz havasına bürünmüş.....elinize sağlık selçuk hocamm :)

e yine eski haline dönmüşşş...

ay tuba hocam...çok tatlısın yaaa (((;

Selçuk hocam müthiş gündem oldu sen arada bir kapatıyorum de en iyisi...Elif öğretmenimin tepkisi müthişti "bir yanım yok oldu sandım"..:::)))

hoşgeldnz öğretmenm...sizide gördk ya aramzda..vesileye bakn...yokoluşlar işe yarayablyr demekki ne dersnz (((;

herşeyde bi hayır var dedikleri bu olsa gerek....

yinede bazen fazla bekletmemk gerek sanki...daha sık aramzda görmek isterz sizi...forum kapalı kalablr msjnı beklemkszn yani ((((;

mesaj alıcıya ulaştı::))) öğretmenim

peki tamam ((((; teşekkrlermle birlkte en yakn zamnda bekliyoruz o zaman sizi...bilemiyorum istnbldaki bulşmamzdn habernz varmı...sizide aramzda görmk ve tanşmk mutlu eder bizi...ne dersnz..gelmk istermsnz öğretmenm (((;

Selçuk hocam müthiş gündem oldu sen arada bir kapatıyorum de en iyisi...Elif öğretmenimin tepkisi müthişti "bir yanım yok oldu sandım"..:::)))

Arada denemek lazım tepkileri almak için :) yokluğumuz belki anlaşılır hocam :emot75:

kesinlikle katılıyorum::)) yalnız sonu yalancı çoban hikayesi gibi bitmesinde....(Selçuk hocamı tenzih ederek söylüyorum).

peki atabey öğretmenm,dedğnz gbi olsn...nasıl beğendnzmi tepkilermzi...anlaşlmşmı yoklğnz ((((;

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri