fil kostümüüü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Tuba TÜRK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
3
@Tuba TÜRK
arkadaşlar,tamamen elde ve evdeki imkanlarla arı ve fil kostümü hazırlamam lazım...arı daha kolay da,fili nasıl yapacağıma karar veremedim.fikri olan varsa,şimdiden teşekkür ederim :36_3_12:

arkadaşlar 85 kişi bakmış,fikri olan yok mu?:ggggdw:

hocam taçların üstüne büyük kulaklar yapabilirsiniz polar kumaştan dikip içine doldurarak...gri tişört ve tayt giydirin..burun için de yine polar kumaşı rulo yapıp dikin içine de elyaf doldurun..ve kafanın arkasından bağlayacak şekilde yan taraflarına kumaş dikin(lastik gibi kumaşlar var onlardan olabilir,sarkmaz bu sayede) inşallah yardımcı olabilmişimdir...

sanırım 23 nısanda fıl ve arı rondunu oynatacaksınız bende kafkas oynatacagım 2.göstrei olarak fil ve arı rondu çalışıyoruz.kostum ısını abartmadım ana gosterı olmadııgı ıcın.fıller grı tayt ve badı gıyecek okulda maske yaptık onları takacaklar arılar sıyah tayt sarı badı gıyecek sarı badının ustune elektrık bandıyla cızgıler gecılecek bırde fonkartonundan yaptıgımız maskeler takılacak.kızlarınızı arı yaptıysanız sıyah ve sarı petek tulden etek yapabılırsınız ayrıca nettede 10-15 liraya arı kanatları satılıyor KOLAYLARR GELSIN HOSCAKALIN

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri