Fikirleriniz bizim için değerlidir... Paylaşınız (mayıs ayı ankara toplantısı için)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32

Nihal EROĞLU

YÖNETİM EKİBİ
Yönetici
Puanları 38
Solutions 0
Tepki Skoru
26
Web sitesi
www.balikesirpedagog.com
@Nihal EROĞLU
.

Okul Öncesi Eğitimin sorunlarını dinlemek ve dileklerimizi dile getirmek,onlara çözüm önerileri sunmak için haftaya Ankara da Bakanlık nezninde bir çalıştay düzenlenmektedir.Bugün çalıştaya katılacak olan bir akademisyen hocamızla görüşme yaptık. Öğrenci arkadaşlarımızın dersleri ile ilgili sıkıntılarından tutunda öğretmen arkadaşlarımızın meslekte karşılaştıkları sorunlarla ilgili tarafımızdan da bir rapor verilecektir.Buradan yazacağınız her türlü sorunu rapor halinde değerli hocamıza sunacağız.Kendileride bizzat bunları Bakanlık neznindeki bu önemli toplantıda dile getirecektir

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 109
çalışma saatlerinde bir düzenleme yapılabilir. diğer öğretmenler 40 dakka derse girerken, birde öğretmen zili var tabi bu sürenin içinde. bizde 50 dakika ders saati ve aralıksız ders olması cidden çok yorucu.

artık çocuklarımızı 23 nisan etkinliği adı altında yapılangösteri eziyetten kurtaralım ve onlara gerçek bayramlar yaşatalım. okul öncesi ile bağdaşmayan yıl sonu sergilerinede son verilmeli sanki tek amacımız sanat etkinliği yapmakmış gibi

teşekkürler fikirler için

hocam bizi sürekli seminere gönderiyorlar sizde de öyle mi bilmiyorum..inanın sene başından beri 15-20 tane seminere gittim..yüzde 90 ınının bizim meslekle alakası yoktu..madem seminerler veriliyo bölümümüzle ilgili verilsin..biz de daha çok kendimizi geliştirmiş oluruz...

artık daha çok kale alınmak istiyoruz..okul öncesi öğretmenleri olarak eşit haklara sahip olmadığımızı düşünüyoruz..5dk cık ihtiyaç molası istiyoruuuuummmm:)))

gelen müfettişlerin okul öncesi öğretmeninin tutması gereken evraklardan haberdar olmasını,anasınıfında neler yapıldığını bilmesini istiyoruz.

Okullaşma oranının artmasını istiyoruz...yakında okul öncesi eğitim mecburi olacak ama icraat sıfır malesef..mecberi olunca sınfım 60 kişi olacak bundan korkuyorum..okul açılmazsa olacak bu kesin!..

sınıflarımızdaki ilgi köşelerinin eksiklerinin düzenlenmesini istiyoruz..hala boş sınıfta eğitim vermek zorunda olan arkadaşlarımız var..bu okul öncesi eğitim için çok zor bir durum...

aklıma gelenler bunlar hocam..fikirlerimizi aldığınız için teşekkür ederim:))

güzel noktalara değinmişsiniz hocam teşekkürler ...

rica ederim..inşallah tüm problemlerimiz çözülür hocam::))))))))))

teneffüs,izin mola adı her neyse ondan istiyoruz.tek başımıza 25 30 öğrenci ile 7,30 dad 12,30 a kadar insani iltiyaçlarımızı bile karşılayamadan yarı kapalı ceza evi gibi kimseyi görmeden okul ve öğretmenlerden habersiz bizi öğretmen olarak görmeyen bir topluluğun içinde yanlız olmaktyan bıktım.herşeyi geçtim ,o yarım güm 2 güne bedel eve gidince saatlerce kendime gelemiyorum.çıkışa kadar çocuk ihtiyacı karşılamak inanın çok zor veliler hoca hanım biz bitane ile baş edemiyoruz allah kolaylık versin deyip arkalarına bakmadan bıraklıp kaçıyolar.en önemli talebim yönetmeliğin değişmesi çünkü müdürler sürekli yönetmeliği gösterip herşeyi öğretmene yüklüyolar.6 yaşında kas gelişimi tam olmayan öğretmene hala bağımlı çocuklardan bahsediyoruz.kitabına kalemine etkinlşiğine tam olarak sahip olamayan sürekli istekleri ihtiyaçları olan çocuklardan bahsediyoruz.teneffüs yada mola olabilmesi için yaedımcı abla yönetmeliğe eklenmesi gerekir çünkü yok diye müdürler abla tutmak yasal değil diyorlar,tutmuyorlar.emin olabilirsiniz okul öncesini tamamen işlevsiz hale getirecekler çünkü sayıları sürekli kafalarına göre aidat için arttırıyorlar 25 30 35 lere çıkaracaklar .bizde çocukların başında bekçilikten başka bişey yapamıycaz.1. yönetmelik değişmeli 2. yardmcı abla her okulda olmalı 3 .mola hakkı verilmeli(öğretmenin daha verimli daha moralli daha enerjik daha sabırlı olması için.)yalvarıyorum dile getirin ben çok çektim hala çekiyorum.müdürler bu yönetmelikle istediği gibi at oynatıyorlar.olan öğretmene oluyo hoş öğretmenmiyiz yoksa bakıcımı oda muamma.sevgiler teşekkürler.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri