Fikir vermek için de olabilir: bir bakın :)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kusburnuu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@kusburnuu
Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu ve Yıldız Teknik Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencisiyim.
Hem mesleğe hazırlık hem de zamanımı değerlendirmek için çalışmak istiyorum. Ablalık, yardımcı öğretmenlik vs. olabilir.
Mesai saatleri dışında akşamları çalışabilirim(öğretmenden sonra velilerin isteği varsa çocuklarla ilgilenmek için vs.), part time çalışabilirim. Cuma, cumartesi, pazar günleri full time çalışabilirim. Çalışabilirim yani :)
İngilizce'de de yeterli bilgiye sahibim.
Yardım edebilecek olan varsa cevaplarınızı bekliyorum.

Belirtmeyi unutmuşum. İstanbul, Avrupa Yakası'ndayım.

anadolu yakası göztepe, libadiyeye yakınsanız benimle irtibata geçiniz. 0 216 344 4 665

Anadolu Öğretmen Lisesi mezunu ve Yıldız Teknik Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği öğrencisiyim.
Hem mesleğe hazırlık hem de zamanımı değerlendirmek için çalışmak istiyorum. Ablalık, yardımcı öğretmenlik vs. olabilir.
Mesai saatleri dışında akşamları çalışabilirim(öğretmenden sonra velilerin isteği varsa çocuklarla ilgilenmek için vs.), part time çalışabilirim. Cuma, cumartesi, pazar günleri full time çalışabilirim. Çalışabilirim yani :)

. 7

Merhaba, su anda Katar'da yasıyoruz. 4 yasinda bir oğlum var. 15 Haziran itibariyle Türkiye'de, Bebek'teki evimizde olacağız. 0532 2969838 Nolu telefonuma, telefon numaranızı ve adınızı gönderirseniz, ilk fırsatta sizi ararım.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri