Fen öğretimi koleksiyonnn

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muge86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@muge86
:36_11_13:sevgili arkadaşlar 1 hafta içinde yetiştirmem gereken bi ödevim var fen öğretimi dersi için hoca bi koleksiyon oluşturmamızı istedi hani çocukken hepimizin peçete kol.olmuştur işte yapacagımız koleksiyonda öyle olcak mesala kumaşlar olabilir onları pamuklu keten die ayırabilirz fene dayalı olmalı farklı fikirleriniz varsa paylasın :36_1_21:

Arkadaşım ben sene ortasında böyle bi sergi yaptım foruma da resimleri ekledim...Hemen bakıyorum nerdeydi:)

DİĞER-KARIŞIK ETKİNLİKLERİN 7.Sayfasında ZAMBAKLARIN KOLEKSİYON SERGİSİ ....oraya bakabilirsin..linki ekleyemedim kusura bakma:....

:thumbsup:teşekkür ederm deryacm içinden 2 tanesini seçtim benm yapabilecegim hemen yarın hazırlıklara baslıyorum:36_7_8:

rica ederim canım çok sevndm işine yaramasına...:)Başarılar....

canm bi şey sorcam o koleksiyonlardan rengarenk ipleri kurdela yapmıssınız ya onları yapmayı düşündümde fen ögretimi ile ilgili sadece renklerini mi degerlendiriyim yünlü ince die mi yapıyım fikrin varmı bide boncukları yapayı düşündüm:36_3_12:

bide hoca dediki yapacagınız koleksiyonları matematik ögretimiile karıştırmayın...yurtta kaılyorum imkanlarım kısıtlı;)

Bence iplerden renkleri değerlendirebilirsin...Renk karışımı fene girer onu denesen..Mesela mavi iple sarı ipi yan yana koy altına okla yeşil ip yap...Boncuklar da çok güzel olur aslında...:) Biraz daha düşüneyim ben;)

tamam canm artık yarın basliyorum yapmaya renkleri öyle yapıyım ii fikir tatlm :)

ARKADAŞLAR yardımınıza çokk ihtiyacım var. fen öğretiminde besinler ve beslenme konusu hakkında daçok deneylere ihtiyacım var.fakat her şey kabulumdur.yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.lütfennnn:(

Bence iplerden renkleri değerlendirebilirsin...Renk karışımı fene girer onu denesen..Mesela mavi iple sarı ipi yan yana koy altına okla yeşil ip yap...Boncuklar da çok güzel olur aslında...:) Biraz daha düşüneyim ben;)
mrb hocam bende yarın koleksiyon yapacam okulda örnekleri çok beğendim bitane oyuncak koleksiyonu var nasıl yaptınız öğrenebilirmiyim ama acil
:36_15_4:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri