"Eyvah çocuklar" adlı M.Erbilin programı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nuray Çetin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:55
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Nuray Çetin
bu programa ilk defa geçen gün denk geldim ve çok üzüldüm. nasıl olurda çocukları bu şekilde kullanabilirler. ayrıca aileleri de buna izin veririr.
izlemeyenler içim biraz anlatayım. öğleleden sonra kuşağında emin değilim ama sanırım show daydı. bi grup çocuğu oraya oturtmuşlar. çocuklar gelen ünlülere sorular soruyorlar. ama öyle sorular ki inanamazsınız:
- zamanınızın çoğunu kuaförde mi, yoksa sporda mı geçirirsiniz?
-bi sevgiliniz oldu mu? onla sinemaya gittiniz mi?
- gece kulüplerine neden gidersiniz?
anlıyacağınız aslında onların akıl edemiyeceği ama öğretilmiş daha bir çok soru daha. valla yazık. sorarsanız magazinden herkes nefret eder ama çocukları da bu konuya yine onlar alet ederler. aileler buna nasıl izin verebilirler.
böyle bi çocuk programı olamaz.zaten resmen magazin ağırlıklı. bide çocuklara kamera şakası yapıp çıldırtıyorlar.
en doğrusu programın yayından kaldırılması ama pekte kimsenin umrunda olduğunu sanmıyorum
seyrederseniz mutlaka yorumlarınız bekliyorum... :(

izlememe gerek yok arkadaşım sen yeterince ayrıntılı söyledin:) zaten o adamın bütün prg.böyle kısacası onu sevmiyorum:( insanları asağılıyo gibime geliyo ama cocuklara yaptığını söyleyince cok kızdımmm.yinede sağol

benim gibi düşünmene sevindim canım...

Hocam hiç seyretmedim o programı ama anlattıklarınıza göre nasıl bir şey olduğu ortada. Zaten programı yapan kişinin üslubu da düşünülürse tahmin edebiliyorum çocuklara sorulan soruların garipliğini. Saat kaçta çıkıyor belirtmemişsiniz ama seyretmeye çalışıcam.

Hocam bahsettiğiniz programı hiç izlemedim ama anlattığınız kadarıyla, çok seviyesiz olduğu her halinden belli.. Ama burada da bilinçsiz aile çıkıyor karşımıza.. Aileler çocuklarının bu şekilde kullanılmasına müsade etmezse, bu şahıs da böyle bir programa cesaret edemezdi.. İşleneN konu gerçekten berbat..
"BATILI TASVİR, SAFİ ZİHİNLERİ İDLÂL EDER (bozar)"

DAHA ŞİMDİDEN, ÇOCUKLAR "KÜÇÜK BEYİNLİ" OLMALARI İÇİN, EĞİTİLİYOR.
"Çünkü küçük beyinler insanları,
orta beyinler olayları,
Büyük beyinler fikirleri tartışır"...

BENCE FORUM ELEMANLARI OLARAK, RTÜK'E ŞİKAYET TELEFONLARI AÇIP, BU PROGRAMIN YAYINDAN KALKMASI İÇİN ÇABA SARFETMELİYİZ.

YA DA İÇERİĞİ VE SUNUCUSU DEĞİŞTİRİLSİN. BİLİME, ARAŞTIRMAYA YÖNELİK OLSUN.

BİLGİLENDİRDİĞİN İÇİN TEŞEKKÜRLER NURAY ÖĞRETMENİM...

evet geçenlerde denk geldim.saçma sapan bir program.

arkadaşlar duyarlılığınız için çok teşekkür ederim...

ben de hiç izlemedim ama bugun bir öğrencim mehmet alinin programında böyle yapıyolar diye bi şey söyledi ben de eski programları felan diye düşündüm iştee etkilenmemek mükün değil yazık günah ya..

valla çok haklısın etkileniyorlar işte...

unutmdan izlemek isteyenler için saat 17.00 ile 18.30 arasında yayınlanıyor. show tv de!

sadece 5 dk. dayanabildim...
o da merakımdan...
o adamın yaptığı hangi program
düzgün ki bu prog. da yararlı bişi
olsun....
bi de çocukları kullanıyor....
ailelerine şaşırıyorum!!!

suçun en büyüğü aillerin zaten çocuklarını ticari amaçla kullanıyorlar.
herkes anne-baba olamaz diye boşuna demiyorlar.
ama sorsanız onlardan çok bileni, çocuklarını düşüneni yoktur.?????

çocukları böyle programlara alet eden aileleri kınıyorum en başta...ben çocuğuma bunu yapmazdım...

haklısın canım sadece doğurmakla olmuyor annelik,
teşekkürler!

arkadaşlar kesinlikle rezalet...kınıyorum ve herkesin bu programı rtük şikayet etmesi arzusundayım...

İzledim çocukları kullanıyorlar çok kötü:(( Aynı çocukları çıkartıp çıkartıp program malzemesi yapmışlar. Bu işi yapan o sunucunun da çocukları var, yönetmenlerin de vardır, bir de onlara teklif götürmek lazım ne yaparlar sizce:?

haklısın hocam, insanlar artık bazı şeylere yanlızca maddiyat gözüyle baktığı için bazıdeğerlerini kaybettiler.
ama yanlış bilmiyorsam, bu konuyu açtıktan kısa bi sonra bu program kalktı,
galiba akılları başlarına geldi..
yanlış biliyorsam bilgilendirin arkadaşlar????

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri