Evleniyoruuummm:))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Selvi SOYLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
çoook teşekkürler,inşallah biran önce geçer :( aslında o halinden çok memnun,sınıftaki tüm çocuklar atlattığı için,"ben şuçiçeği olmadımm" diye üzülüyodu :) şimdi mutlu mutlu bakıyor beneklerine :) ve öptüm bileee....

Hocam şimdiden Allah mesut etsin.ömür boyu mutlu olun inşallah.sevgiler

hayırlı olsun sağlıkla mutlulukla hayırlı evlatlarla evliliğiniz sürsün inşaallah

hayırlı dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim:))çok mutlu ettiniz beni sevgili ailem:))elifcim çok haklısn..tubacım geçmiş olsun yavuz selime de

hoşgeldn kuzum..gözm yollarda kaldı..burda oldğna göre sanrm sandk savaşı bitti..geçmş olsn ((((;

ah evet:))çok komikti ya..ama sabah kavga çıktı sandıkta..

hadi yaaa (((; araya girmedn dmi ayırmk için...kavgadn çok korksamda görmk isterdm...((((;

yok polis çağırdım..ben uğraşmam insanlarla elifcim:))ben sakinimdir öyle durumlarda..

en doğrsnu yapmşn..ama yinede görmk isterdm...insanlr ne tuhaf yaa...anlmk zor...

yanlış evrak düzenlemişler bi de güç yetenlik yapıyorlar..o kadar soğudum ki partilerden bugün..

merhaba selvi hocam. size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum...:):):) bu arada beykoz olmasına çok şaşırdım çok yakınmışız :)

e mutlaka beklerim o zaman:)) sahilde düğün salonu..mutlaka gelin..isim neydi sizin?

benim adım merve . yeni atandım bende size çok soru sormuştum belki ordan hatırlarsınız :) benim de dikkatimi ordan çekti zaten tekrar hayırlı olsun inş. gelmek kısmet olur

beklerim mutlaka mervecim:))hatırlıyorum seni ama nick olarak tabi:))

Hayırlı olsun.Allah bir yastıkda kocatmayı nasip etsin

Hocam, darısı bekarların Başına...:) Hayırlı uğurlu olsun.

Allah hayırlı etsin hocam tebrikler...

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar düğünüme bekliyoruuumm:))

Hocam Allahım her daim mutlu etsin inşallah... Huzur,yuvanıza doğsun ve sizi hiç bırakmasın...

hocam hayırlı olsun Allah tamamını erdirsin bir ömür boyu mutlu olursunuz inşalah

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri