Ev Zİyaretİ

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Static
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Static
Öğretmen arkadaşlarım sizler benden tecrübeli olduğunuz için sizden aile katılımı etkinliği içinde ev ziyareti yapmak istiyorum ama bunun için müdürden izin almam gerekiyormuş.Bununla ilgili elinde izin örneği olan varsa bana yollayabilirmi.Şimdiden Teşekkürler

Şimdiye kadar hiç izin almadan pek çok ev ziyareti yaptım,ilk defa duyuyorum.

izin belgesınde gıdecegımız yerın telefonu ve adresı oluyor elımde ornegı yok okulda kalmıs yarın getırsem yayınlarım

izin belgesınde gıdecegımız yerın telefonu ve adresı oluyor elımde ornegı yok okulda kalmıs yarın getırsem yayınlarım

yayınlarsanız çok sevinirim hocam.İzin almam gerektiğini biliyorum ama izin belgesini kendimde hazırlayabılırım ama bunun belli bir formatı varsa ona göre birşeyler yapmak istiyorum o yuzden sizden yardım istiyorum.

Birde okulda yanımda bakıcımız var ona sorduğumda ev ziyaretine okul saati içerisinde tüm çocuklarla beraber gidilmiş.Bende mi böyle yapıcam ssaassrrre

evet cocuklarla beraber gidiyorum ben hep bazende kahvaltıyı evlerde yapıyoruz güzel oluyor cocuklar cok mutlu ıluyor evlerıne gedgıımde

BUDAKLAR İLKÖĞRETİM OKULU MÜDÜRLÜĞÜNE
SİVASLI

Okulumuzun anasınıfı program gereği…………………................ günü aile katılımını desteklemek,öğrencilerin sosyal ve görgü kurallarını öğrenmelerini sağlamak amacıyla ev ziyaretleri yapılacaktır.Ziyaret tarihi,ulaşım,ulaşılabilecek telefon numaraları ilişikte sunulmuştur.
Olurlarınıza arz ederim.

….\....\2007

………………………
Anasınıfı Öğretmeni

Ziyaret tarihi:
Adres:
Ulaşım:
Ulaşılabilecek telefon:

OLUR
….\.....\2007

……………………….....
Okul Müdürü

umarım işinize yarar.

ama hocam ben köydeyim ve köyde kalmıyorum ders saatınde yapmassam ne zaman yaparım kı

tesekkurler canım yapmaya calıscm

bENİM bU KONUDA KAFAM çok karışmıştı.yani bende çocuklarla beraber yine ev ziyaretine gitsem ama ders dışında da gitmiş gibi yapsam sorun olmaz mı:D bu işler ne karışık işler ya da bana öyle geliyo herşeyim tam olsun istiyorum ama hepsini zamana döktüğüm zamanda süre zaman yetmiyo ben bi yerde hata yapıyorum ama nerde bulacam inşallah
sizlerede Teşekkur ederim beni bilgilendirdiğiniz için

ya sımdı ev zıyaretinden sonra hangı forum dolcak yada evrak hazırlancak yardımcı olurmusunuz

kzncnnet hocam benim hepten kafam karıştı inşallah bilen hocalarımız bize yardım eder.

aynen ya ev ziyareti aile katılımı alan gezisi hepsı bırbırıne karıstııııı :((((((((((((((((((((

arkadaşım bende ev ziyaretleri yapmak istiyorum
sizin mesajlarınızdan nasıl bir izin belgesi gerktiğini öğrendim.
ancak evlere gittiğimiz zaman aileleri nasıl ve neye göre değerlendireceğimi bilemiyorum.eğer bir değerlendirme prosedürü yoksa , bunları dökebileceğimiz bir form benzeri bir kağıt yoksa , ailelerle birlikte yapmamız gereken bir şeyler yoksa bu ev ziyaretleri sadece bizim gezmemiz için yapılmış ,ailelerin evine yabancı bir misafir geldiği için bizim kültürümüzde var olan aman ayıp olmasın diyerek pasta ,börek , vs hazırlık yapmasını gerektirecek ,ailelere fazladan bir külfet olacak bir etkinlik olacaktır. zaten aileler okull ilhtiyaçllarını zor karşılıyor.bu krizde aileleri bir de bu sıkıntıya mı sokalım.bakın arkadaşlar ben ilk defa aile ziyaretleri yapmaya başlayacağım. ve bu söylediğim konular benim kafamı karıştırıyor.( bu konularda bilgim olmadığı için )bana ne yapmam gerektiği konusunda yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri