Eşleştirmeyle ilgili etkinlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan français
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@français
merhabalar ben de okul öncesinde okuorum bir ödev verdi hocamız ama ben bulamıorum..ödev eşleştirmeyle ilgili ana dil etkinliği hikaye,tekerleme olabilir.bi de eşleştirmeyle ilgili eğitici oyuncak olarak ben bi kulübe yapacam bi de köpek ya da bi akvaryum yapacam bi de balık bu olabilr mi sizce birebir eşleştirmeyle ilgili nası oyuncak yapabilirm

merhabalar ben de okul öncesinde okuorum.bi ödevde çok takıldım yardımınızza ihtiyacım var..matematik eğitimi için eşleştirmeyle ilgili hikaye istiyorum ya da telerleme olabilir bi de eğitici oyuncak olarak bi kulübe yapacam bi de köpek ya da akvaryumla balık sizce nasıll...peki birebir eşleştirme için ne gibi oyuncak yapabilirim.birebir de sayı önemli ya nası bişey önerebilirsnz

merhabalar peki eşleştirmeyle ilgili hikaye,tekerleme yani ana dil etkinliği için bi şeyler söyleyebilir msnz..ödev için gerekio da..şimdiden sagolun

nesneleri gölgeleriyle eşleştirebilirsin
ben öyle yaptım beğenildi
iki büyük daire yaptım,birine nesneleri,diğerine gölgelerini çizdim.
bir tanesine ek olarak bir pencere açtım üst üste koyup ortasından raptiyeye benzer bir ataçla delerek birleştirdim.gölgeler altta renkli nesneler üstte kalacak .eşleştirme çarkı hazır olur . umarım işine yarar

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri