ESKİŞEHİRDE düzenlensin diyenler lütfen yazsınarkadaşlar....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bethush
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:29
eskişehirde de seminer düzenlensin

evet eskişehirde düzenlenmeli ve düzenlenmeli :D

Arkadaşlara katılıyorum..gerçekten eskişehirin böyle bir seminere ihtiyacı var...Her defasında es geçiliyor çünkü...yetkililerden ricamız lütfen eskişehirdede seminer olsun........

eskişehirde de düzenlensin lütfen bursa,eskişehir, bilecik bu illerde düzenlenirse çok seviniriz biz çalıştığımız için başka illerdekilere katılamıyoruz lütfen

ankara yada eskişehir olabilir.

evet evet eskişhrde olursa diğer illerdende katılımn olacağını düşünüyorum :)

bu öneriye katılmamak mümkü mü?etkinlikte sorumluluk almaya hazırız.

Amasya ya bağlı ilçeler olabilir.Merzifon ilçe ama çok fazla kreş ve bakıcı potansiyeli mevcut.Çünkü devlet memurluğu alanında iş kesimi gelişmiş bir bölge.Kesinlikle ihtiyaç bu seminerler

eskişehir gbi bi yerde semınerler sık sık olmalı hatta..öle bır kez falan deıl duzenlı olarak olsa bıle katılımm cok olur hatta sınırları aşar...
tabı ankara kutahya bursa gibİ yakın yerlerden gelıcek katılımcıları unutmayalım...

ESKİŞEHİRDE SEMINER(LER) şART !!!!

katılıyorum

bencede eskişehir,kütahya,afyonkarahisar da da düzenlensin :3613411xz:

arkadaşlar sanırım sesimiz duyulmuş sıra eskişehire geldi yakında seminer olackmış :)

aynı şekilde gerekli sorumluluğu alabilirim nitelikli bi seminer olacağından eminim

bencede olsn yaa olursa da haberim olur inşallah gitmeyi çok isterim açıkcası...

eskişehir seminerini merakla bekliyorum <3<3<3

Lütfen ben bilecik in bir ilçesinde çalışıyorum ya eskişehire çok yakınım eskişehirde olsun ama lütfen haftasonu olsun haftaiçi gidip gelmemiz imkansız lütfen burdan katılmak isteyen bir çok hocamız var eğer bilecik,eskişehir ya da bursa olur ve haftasonu olursa mutlaka katılmak istiyoruz

bence de eskişehirde olmalı:)katılımın da yüksek olacağından eminim

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri