Eski kullanıcı adımı kullanamıyorum...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zeren58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@zeren58
merhabalar öncelikle site yenilenmiş hayırlı olsun inşaallah çabuk alışırız...fakat benim eski kullanıcı adım acılmıyo şifremi unuttum kısmına girdim ama adresime şifre ben eski kullanıcı adımı(eski kullanıcı adım:mrym) kullanmak istiyorum.teşekkürler....:confused:

Sanırım hotmail li bir mail adresine sahipsiniz.Konu ile ilgili açıklama yapılacak gün içinde.

rica ederim.

ama ben kavuşamadım:( kaç gündür bekledim ama bişey olamyınca yeni kayıt aldım ama bende eski kullanıcı adımı istıyorum eskisi neseli şimdiki nese87 olursa sevinirim:)

Öncelikle Merhaba Selçuk bey bende YELLOW fakat bende artık eski ismimle girmek istiyorum size ulaşmak için yeni bir hesap açmak zorunda kaldım.Şifremi unuttum bölümünde mailimi vermeme rağmen dönüs olmadı bilmiyorum mynet olduğu için mi sorun oldu ama bu sorunumu hallederseniz çok mutlu olurum.
Sizi rahatsız ettiğim içinde yürekten özür dilerim.

merhaba selçuk bey bende eski kullanıcı adımı istiyorum verdiğim mail adresinide almıyor eskisi zinar dı.bu şimdi zinar21 oldum

Arkadaşlar yukarıda bir açıklama yaptık.
kayıtlı mailinizden mail atmadıgınız muddetçe yeni şifre alamassınız.Çünkü ben sizin o mail adresine sahip oldugunu bilmem lazım.Yoksa sizin adınızı kötü niyetli birisi de gelip benden isteyebilir onada direk şifre mi vereyim ?
O yuzden ilkin ispatlanması için kayıtlı mail adresinizden okuloncesidestek@gmail.com a şifre talebi diye mail atarsanız en kısa sürede şifrenizi alırsınız.Yada hotmail kullanıyorsan msn@okuloncesi.org u msn adresinize ekleyip istekte bulunsanızda olur.
Şu ana kadar kim mail attı ise şifresini aldı arkadaşlar.
27 haziran 2 temmuz arasında memlekette olacağımdan biraz gecikmeli olarak şifrenizi alabilirsiniz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri