EŞ durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gulcinblt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Merhaba arkadaşlar,öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Ben kadrolu öğretmenim eş durumu özründen yararlanmam için eşimin ne kadar süre sigortalı yada bağkurlu olması lazım?Bu konuda farklı şeyler duyduğum için sizlere danışmak istedim.Şimdiden teşekkürler.

arkadaşlar benim eşim doktor askere gidecek askerliğini astegmen olarak yapacak 1 sene zorunlu yani.ben bu durumda eş durumu tayini isteyebilirmiyim ??

hocam sizin eş durumundan faydalana bilmeniz için eşinizin bulunduğu yerde sigortasının 360 gün olarak yatmış olması lazım sanırım siz eş durumundan faydalanamıyorsunuz...yönetmelikte böyle ama her zaman için bir açık kapı vardır her an herşey değişebiliyor memleketimde :)

evet hizmet puanlarını ilçe meb den aldığın bi üst yazı ile birde sgk dan aldığın dökümle il mebde kadro terfi bölümüne götürerek toplat eger daha önce ücretli çalıştıysan hizmet puanını yükselt çünkü hizmet puanına göre olacak tayinler

cevapladığın için teşekkür ederim candem arkadaşım :)
bir yıl da ücretli olarak çalıştım fakat farklı bi ilde çalışmıştım
bu işlemleri oraya gidip halletmem gerekiyor sanırım
bir de eşinin 360 günlük sigortası yatması gerekiyormuş onu öğrendim
iş değişikliği oldu ve başka bir yerde işe başlıyor
bu sebeple eş durumu tayin zor gözüküyor..

evet hizmet puanlarını ilçe meb den aldığın bi üst yazı ile birde sgk dan aldığın dökümle il mebde kadro terfi bölümüne götürerek toplat eger daha önce ücretli çalıştıysan hizmet puanını yükselt çünkü hizmet puanına göre olacak tayinler

hocam mrb ücretli öğretmenlik yaptıysan puanına eklettir demişsin.ben memleketimde yapmıştım ücretli 4 yıl.bu yıl bingöle atandım. 1 yıl çalışıp bende eklettirebilirmiyim ücretli çalıştığım yılları

arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum. hem etkinliklere daha kolay ulaşabilmek için hem de sizlerle bilgi paylaşımında bulunabilmek için. bn açıköğretimde okuyorum son senem ama mesleğe yerleşebilmek için neler yapmam gerekiyo. bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden çok tşkler...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri