EŞ durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gulcinblt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gulcinblt
ARKADAŞLAR EŞ DURUMU ÖZRÜ ARALIKTA YAPILIR MI?
ERDEK VEYA BANDIRMA İSTİCEM, HİZMET PUANIM 24 EŞİM TEĞMEN... GİDERSİN DEYİP İÇİMİ RAHATLATIN LÜTFEEENNN ssaassrrre

Ya hİzmet puanin azmiŞ derlerkİ asker hakİm polİs eŞlerİ ne Öncelİk verİrler ama ben eŞ durumu atamasinda bu durumdan yararlanamamiŞtim hİzmet puanina bakarlar ben 52 puanla kastamonuya anca geÇmİŞtİm eŞ durumundan

Tabİ kadrolu İsehİz İl emrİne verİrler bİŞİ yapparla rsÖzleŞmelİ olunca bİraz sikinti İnŞallah olur ama zor

Hocam sÖzleŞmelİmİsİnİz kadrolumu bu Önemlİ ama İÇİnİz rahatlasin dİye sÖylemİyorum bence kesİnlİkle ara dÖnemde ÖzÜr grubu atamasi yapilacak.

Neden dersenİz ÖnÜmÜzde seÇİm var ve bÖyle bİr firsati emİnİm deĞerlendİrİrler bİr de kpss skandalindan dolayi atamalarin gecİkmesİnden kaynaklanan maĞdurİyetler zaten Çok fazla bİr de Üzerİne eŞ durumu yÜkÜnÜ taŞimaz bence :)

İnŞ aralikta eŞ durumu aÇilir ve tahmİnlerİmde yanilmadiĞimi gÖrÜrÜm

SÖzleŞmelİ ÖĞretmenİm. EĞer tayİn alamazsam dava aÇmayi planliyorum Çok can sikici bİ durum bu...

arkadaşlar benim eşim doktor askere gidecek askerliğini astegmen olarak yapacak 1 sene zorunlu yani.ben bu durumda eş durumu tayini isteyebilirmiyim ??

mrb arkadaşlar bende 2010 ocakta göreve başladım sözleşmeli öğretmenim. şimdi eş durumu için 1 yılımın dolmasını ve sonrada 22 hizmet puanıyla samsuna atanmayı diliyorum .... ne derssiniz olur mu sizce?

mrb arkadaşlar bende 2010 ocakta göreve başladım sözleşmeli öğretmenim. şimdi eş durumu için 1 yılımın dolmasını ve sonrada 22 hizmet puanıyla samsuna atanmayı diliyorum .... ne derssiniz olur mu sizce?

son adlığım duyumlara göre ara dönemde eş durumu ataması yapılacak arkadaşlar umarım kimse mağdur olmaz . esra hocam inş sizin de olur iyi haberlerinizi almak dileği ile

merhaba arkadaşlar öncelikle herşey gönlünüzce olsun diyorum. bende sözleşmeli eş durumu tayini bekliyorum hizmet puanım 61 karaman istiyorum.Kadroluya 7 okul açılmış sözleşmeliye ne olur bilmiyorum.yorumlarınızı bekliyorum

son adlığım duyumlara göre ara dönemde eş durumu ataması yapılacak arkadaşlar umarım kimse mağdur olmaz . esra hocam inş sizin de olur iyi haberlerinizi almak dileği ile

inş. nihal hocam sevinçli haberimi burda söleyebilirim inş. :))

asker eşlerine kadrolu olunca öncelik hakkı var büyük ihtimal olur

glcn hocam sözleşmeliyseniz o biraz zor havuz sisteminde 50 puan bile balıkesire zor gidiyor alım az yani sözleşmeli il kontenjanı yok!...

ankara isteyecek olan varmı arkadşlar.herkes umarım eşine çocuğuna kavuşur

merhaba arkadaşlar bende sözleşmeli eş durumu tayini bekliyorum hizmet puanım 64 OLDU karaman istiyorum.Kadroluya 7 okul açılmış sözleşmeliye ne olur bilmiyorum.yorumlarınızı bekliyorum KARAMAN İSTEYEN ARKADAŞLAR CEVAP

Bende konya ereğli istiyorum puanım 50

bende kastamonu istiyorum. puanım 46 başka kastamonu isteyecek olan varmı?

hizmet puanı okulun hizmet puanına göre mi hesaplanıyor
benim okulumun 14
2009 eylül sözlemeli başladım
yardımcı olursanız sevinirim

hizmet puanı okulun hizmet puanına göre mi hesaplanıyor
benim okulumun 14
2009 eylül sözlemeli başladım
yardımcı olursanız sevinirim
evet hizmet puanlarını ilçe meb den aldığın bi üst yazı ile birde sgk dan aldığın dökümle il mebde kadro terfi bölümüne götürerek toplat eger daha önce ücretli çalıştıysan hizmet puanını yükselt çünkü hizmet puanına göre olacak tayinler

15 inde başlayan biri ayın 14 ünde atama yapıldığı için yararlanamadı biliyorum moralini bozmuş gibi olmayım ama umarım bu atamada senin istediğin gibi olur

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri