Eş duru tayinde yardım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Static
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Static
Urfada 2 senedir öğretmenim eşimde urfada tözelde çalışıyordu gaziantepe gitmesi gerekiyor ve urfada 360 gün sigortasını doldurdu.Antepe gidip işe başladığında ben eş durumundan yararlanıp isteyebılıyor muyum?Milii Eğitime gittiğimde hem evet hem hayır cevabını alıyorum bana bu konuda bilgisi olan aynı durumda olan varsa yardımnederseniz sevinirim:(

Hocam ayni kurumda mi İl deĞİŞİklİĞİ yapiyor ayni sektÖrde gÜn dolmasi gerekİyor dİye bİlİyorum ...

Urfada 2 senedir öğretmenim eşimde urfada tözelde çalışıyordu gaziantepe gitmesi gerekiyor ve urfada 360 gün sigortasını doldurdu.Antepe gidip işe başladığında ben eş durumundan yararlanıp isteyebılıyor muyum?Milii Eğitime gittiğimde hem evet hem hayır cevabını alıyorum bana bu konuda bilgisi olan aynı durumda olan varsa yardımnederseniz sevinirim:(

Özel ya da Devlet fark etmiyor öğretmenim. EŞlerden birisinin 365 gün sigortasının yatması, diğer eşin Eş durumu Tayini istemesi için yeterli oluyor... Hayırlısı olması dileklerimle.

teşekkür ederim hocam başka bir ilin meb'inden net bir cevap aldım.:)urfa meb'in veremediği cevabı...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri