Erzurum Pasinlerde çalışıyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan süheylaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@süheylaa
merhaba ben süheyla yetkin erzurum pasinlerde okul öncesi öğretmeni olarak çalışıyorum.meslekte ikinci yılım görüşmek üzere

BU BİR OTOMATİK MESAJDIR süheylaa... Konu açtığınız için teşekkür ederiz.Kurallarımızı okuyarak konu açtığınızı umuyoruz.Kurallara uygun olmayan konular ve daha önce benzeri açılmış konular silinmektedir.Forumumuzdan en iyi bir şekilde yararlanmanız dileği ile...

hoşgeldinizz..başarılar hocam

hoşgeldiniz öğretmenim başarılar..

slm süheyla hocam benim annemde pasinlerden öğretmenim staj yapıyorum istanbulda.hangi okulda öğretmensiniz pasinlerde:?

Bundan 3yıl önce Erzurumun Pasinler ilçesinde okul öncesi öğretmeniydim ben de.Gerçekten çoook zooor bir dönemdi.Kışın sertliği,okulun kullanılmayan olanaksızlıkları ,çevre baskısı,yalnızlık hepsi bir arada.Öğretmenliğimin ilk üç yılı,mesleğini deli gibi sevme ve bu uğurda herşeyi yapma aşkı.Sadece insanları sınıflarına,memleketlerine,giyim tarzlarına göre ayırmayı henüz öğreNmemiş o masum çocuklar içindi hepsi.Geldi ve geçti.Orada çalışan tüm öğretmen arkadaşlarıma sabırlar diliyorum.
Hiç geçmiyceğini düşündüğümüz her kötü ve zor an geçiyor,önemli olan süreci en zararsız şekilde atlatmak.O uzak yerlerden güzel anIlarla dönmek dileği ve umuduyla...
Umarım 3 yılda çok şey değişmiştir yaşamında PASİNLER...

ben de pasinler'de okulöncesi öğretmeniyim. bu sene atandım..Allah hepimizin yardımcısı olsun :)

bende erzurumluyum teyzemler ve dayımlar orda pasinlerde oturuyorlar onlara slm olsun

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri