Erzurum Karayazı'ya atandım.Oraları bilenler...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xmet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@xmet
bende Erzurum Karayazı Yücelik iöo na atandım arkadaşlar.puanım 53,69.tercih dışından geldi.hayırlısı inşallah.oraya atanan bi kişi daha var.listede Çatalören iöo da görünüyordu.o kişi burdaysa özelden görüşmek isterim.Erzurumda görev yapan ve özellikle Karayazıyı bilenlerden bilgi almak istiyorum.öğretmenler nerde kalır?ev bulunurmu?sosyal yapı vs.vs.vs. ne bilgi vermek isterseniz açığım.lütfen bi bilen olsun.soğuk olduğu dışında :)

hocam Allah yardımcınız olsun :S kadrolu atamada oraya atanan 2 arkadaşım vardı.birinin gittigi okulda anasınıfı diye bir şey yoktu köy okuluydu..odunluğu sınıfa çevirdi.sende şimdiden araştır inş okulun iyidir. :( karayazı ve hınıs erzurum'un en kötü iki ilçesi inş en kısa zamanda kadrolu atanırsınız orada çok kalmazsınız ama şanslısın 2011 kış olimpiyatlarını göreceksin hocam :)

Tbrkler puanlar 53 kadar dştümü ya böylee

şengül_01 hocam bende okul açısından umutlu değilim.okul önemli de değil.sadece bayan öğretmenler orda nerde kalıyo onu merak ediyorum.zaten eşim denizli de görev yapıyo.1,5 yıl sonra eş durumundan döneceğim ama şimdi orda barınmayı düşünüyorum.şu yaz tatiline kadar atlatsam sorun yok açıkçası.

merhaba hocam, benim şuan çalıştığım okula erzurum karayazıdan geldi arkadaş çok zorluklar çekmişler 1,5 sene önce kadar lojman yapılmış yani öyle çok ahım şahım birşey değilmiş ama eskiye göre daha iyiymiş..kar aylarca yerden kalkmazmış merkeze inip çıkmak problemmiş ayrıca soğuk ötesiymiş giderken bütün kalınları yanınıza alın bence.. ama hayırlı olsun hocam sonuçta atanmışsınız...

arkadaşım bende erzuruma tekmana atandım kayınvalidem erzurumlu karayazı ve hınısı tavsiye etmedi bende yazmadım

ahh şengül hocamm hınısı görmedeen keşke bylee konuşmasaydınızzz :S hınıstaki imkanlarr çok yüksek gerçekten keşkee keşke gelip okullarımızı bi gezseniz de öyle yorum yapsanızz :S

şengül_01 hocam bende okul açısından umutlu değilim.okul önemli de değil.sadece bayan öğretmenler orda nerde kalıyo onu merak ediyorum.zaten eşim denizli de görev yapıyo.1,5 yıl sonra eş durumundan döneceğim ama şimdi orda barınmayı düşünüyorum.şu yaz tatiline kadar atlatsam sorun yok açıkçası.

hocam bende diyarbakır silvana atandım eşim benimde denizlide görev yapıyor diyarbakır silvan nasıl bir yer bilginiz varmı acaba

hocam bende temmuz atamasında karayazının değirmenkaya köyüne geldim.benimde anasınıfım vARDI AMA SADECE SINIFIM VARDI.herşey yoluna koyuluyor.senin atandığın köy sanırım çok da kötü değil.gelince sende görürsün inan ki çok çok kötü yerler var.karayazıda çok gelişmiş değil .yüksek beklentilerle gelme derim.ama istediğin herşeyi hemen hemen buluyorsun.bende marmaristen geldim buraya herşeyi yaptım tezekse tezek, odunsa odun,fare ise fare ve bir sürü olumsuzluk ama önemli olan ortamının iyi olması gerisi bir şekilde hallediliyor.tekrardan görevin hayırlı olsun .görüşmek istersen özelden tel no mu verebilirim.

xmet hocam benim arkadaşım atandı karayazı çatal ören i.ö.o oda siznle iltibatta gçmek istio. özelden görüşürüz inşlh. şimdiden teşekkürler

ben karayazı çatalören ilköğretimokuluna atanan arkadaşım karayazıya atanan diğer arkadaş beni bu numaradan arayabilir 0506 729 82 64

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri