Erime, donma,kaynama ile ilgili etkinlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lyno
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@lyno
herkese merhabalar...benim erime, donma ve kaynama ilgili etkinliklere ya da yaratıcı fikirlere ihtiyacım var.sanat etkinliği, türkçe_dil etkinliği, drama etkinliği ya da oyun olabilir.yçok ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim....şimdiden hepinize taşekkürler...

evet deney yapmayı ben de düşündüm.fakat bu bizim fen öğretimiyle ilgili ödevimiz ve hocamız çok çeşitli etkinlikler yaptırmamızı bekliyor bizden.bu kardan adam oyunu çok güzel çok teşekkür ederim uygulatacağım.her fikre açığım sanat etkinliği türkçe_dil etkinliği ya da drama gibi...çok ihtiyacım var...

çok teşekkür ederim...

çocuğa erime donma kaynamayı nasıl verebilirim?erime ile ilgili kardan adam ve dondurma külahından başka örnekler akla gelmiyor.günlük hayattan başka ne gibi örnekler verilebilir?giriş basamağının nasıl yapılması çocuğun ilgisini çekebilir?çocuğun değerlendirilme aşamasını nasıl yapabilirim?soru cvp yöntemini en etkin biçimde nasıl kullanabilirim yani?oooff ....biliyorm çok soru sordum ama...ne olur yardım edinn....ödev zorluyo oldukça...

bana yardım edebilecek birisi yok mu:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri