ercişteki depremzede öğrencilere yardımm

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ida
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:25

ida

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ida
Merhaba ben van erciş alparslan türkeş ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim.23 ekim erciş depreminden sonra maddi manevi çok zarar gördük. Şu anda prefabrik bir binada eğitim veriyorum. Fakat sınıfımızda hiç kırtasiye malzemesi, kitap oyuncak yok ve çok zor koşullarda eğitim veriyorum. Ercişli depremzede öğrencilere yardım elinizi uzatırsanız çok mutlu oluruz.

Merhaba ben van erciş alparslan türkeş ilköğretim okulunda anasınıfı öğretmeniyim.23 ekim erciş depreminden sonra maddi manevi çok zarar gördük. Şu anda prefabrik bir binada eğitim veriyorum. Fakat sınıfımızda hiç kırtasiye malzemesi, kitap oyuncak yok ve çok zor koşullarda eğitim veriyorum. Ercişli depremzede öğrencilere yardım elinizi uzatırsanız çok mutlu oluruz.

Geçen hafta o çadırı ziyaret ettim...

merhaba ben okul öncesi öğretmenliği okuyorum topluma hizmet dersi için bi okula yardım etmek istiyorduk ben bu konuyu hocamla bir görüşeyim ona göre size geri dönerim

tm hocam cevabınızı bekliyorum.şimdiden teşekürler:)))

ben hep ordayım karşılaştık mı??

ben hep ordayım karşılaştık mı??

Bir hocamızla görüştüm birde Veli amca vardı sakallı görevli onla konuştum içerde her masada bir öğretmen vardı diğerleri ile görüşemedim.

şimdi çadırın yanında prefabrik okul yapıldı.oraya geçtik.fakat elimizde hiç kırtasiye malzemesi yok o yüzden çok zor durumdayız.

Merhaba, İstanbul'daki bir devlet okulundan yazıyorum. Anasınıfı malzemelerimiz var elimizde, geçen yıldan kalmış, bazıları kullanılmış tabi.. Elimizdekileri 4 parçaya bölüp az da olsa yararı olsun dedik, 4 okula göndercez.. birini de bugün sizin okula gönderiyoruz. En azından kısa bir süre daha güzel yardımlar gelene dek işinize yarar diye düşündük..

netten okulun adresine baktık, anasınıfına diye gönderiyıoruz.. bilginiz olsun.. gelince elinize "aldım" derseniz memnun oluruz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri