Erasmus

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rux
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03

rux

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@rux
arkadaşlar aranızda erasmusa başvuran yada giden var mı?

bizim sınıftan 3 arkadaş gidiyor bu sene 2 si italya öbürüde slovenya ya gidecekler

slm fayran sen 19 Mayıs atakum eğitimdemisin kaçıncı sınıfsın?Bende başvurmayı düşünüyorum ama daha ayrıntılı bilgi almam lazım teşekkürler şimdiden iyi günler...

sinop üniversitesi mağduruyum.sınawı ve mulakatı kazanmama ragmen unıversıte oldugumuz ıçın yapılan anlaşma iptal oldu.hollandaya gidicektım. kasım a kadar tekrar anlaşma yapılırsa gidicem pek umudum kalmadı ama...
umarım siz gidersiniz.sınawda 80 soru vardı vocabulary agırlıklıydı.grammer pek yoktu.

slm fayran sen 19 Mayıs atakum eğitimdemisin kaçıncı sınıfsın?Bende başvurmayı düşünüyorum ama daha ayrıntılı bilgi almam lazım teşekkürler şimdiden iyi günler...

evet atakumdayım 4.sınıftayım merak ettiklerine yardımcı olmaya çalışırım umarım sende gidersin

arkadaşlar ben de okul önc öğretmenliği birinci sınıfım bende erasmusdan faydalanmak istiyorum ama başörtüsü sorun oluyor mu?bu konuda bi bilginiz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.ona göre çalışıcam:))

merhabalar canım.hayır basörtüsü sorun olmuyor.yanı benım 2 arkadasım basörtulu olmalarına ragmen erasmus ile yurt dısına gıdebıldıler.basarılar dıelrım sana. ınsallah gıdersın :) kib

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri