En kötü ihtimali değerlendirelim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan casemine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@casemine
diyelim ki attığımız mailler,telefonla yaptığımız baskılar sonuçsuz kaldı:( bu durumla sözleşmeli alımı kaç puanda kalır tahmin edelim arkadaşlar.

puanım 57 ama sözleşmeliden bile umudum yok.. Hayırlısı

bence 55 kadar düşer hocam

bilmiyorum ama inşallah düşer yaa.

Kimse kimseyi umutlandırmasın bence bunun konuşulma zamanı ağustos ataması sonrasıdır. benim 73 puanım var bu puanla dahi tedirginim. Beklemek ve puan tahmini yapmamak en hayırlısı. Saygılar.

sözleşmeli atama bekleyen mezun kısıler ve acıkta bekleyenler dahıl 5500 kişi 6000 dıyelım bız 6000 kısı bekleyen var....eger gecen kadar alırsa ımkansız cok dusmez ..cunku kadrolu atamada bıle 68 felan kalıcak....ama eger sözleşmeli alımda sınıfcıları kadroya kadar gectıgı kadar degılde hazıran atamasında 3000 e yukselttıgı gıbı bızıde yukseltırse 5000 olursa bana göre herkes gıder...atıyorum 30 bın kısıden 15 bını sözleşmeli calısandan kadroya gectıyse bu 15 bınden baska branslardan kısıp 5000 den bıze verebılır kontenjan

Denizcilerin bir lafı vardır. Rüzgar esmeden yön tayin edilmez diye.

Kim demişse iyi demişte ama napalım UMUT DÜNYASI !

ben eğer böyle birşey olsa bile 60 lılar bile çok riskli

arkadaşlar yine tahminlerde bulunuyoruz lütfen ama şimdiye kadar yaptığımız olumlu tahminlerden hangisi tuttuki hadii destek arkadaşlar üç beş kişi ile olmaz

varyaaaaaaaaaaaaa RESMEN SİTEYİ FELAKET TELLALLIĞINA ÇEVİRMİŞSİNİZ...............KENDİNİZ ESAKLAYIN ŞU MANTIKSIZ YORUMLARINIZI NE BU İNSANALRA SÜREKLİ BİR UMUTSUZLUK AŞILIYORSUNZ????????????????????????**

haklısın begümm

Arkadaşlar Henüz atamalar yapılmadan ücretli öğretmenlik başvuruları başlamış... Ücretlilerle dolduracaklar geri kalan kısımlara sözleşmeli atar.... 3. ve 4. sınıflar ücretli öğretmenlik yapmak için sırada birde sınıfçılara görev verirlerse fazla atama olur mu? Hakkımızda hayırlısı

varyaaaaaaaaaaaaa RESMEN SİTEYİ FELAKET TELLALLIĞINA ÇEVİRMİŞSİNİZ...............KENDİNİZ ESAKLAYIN ŞU MANTIKSIZ YORUMLARINIZI NE BU İNSANALRA SÜREKLİ BİR UMUTSUZLUK AŞILIYORSUNZ????????????????????????**
hocam şimdiye kadar umut aşıladık mecbur alacaklar dedik kuzu gibi bekledik diğer branşlar baskı yaptı sonuç ortada biz üç beş kişiyle destek başlığında ulaşabileceğimiz heryere ulaşmaya çalışıyoruz bazı arkadaşlar hazıra konmaya çalışıyor emek veriyoruz destek istiyoruz sonumuz belli 2308 kişden sözleşmali 1000-1500 kişi atanacak feleket tellallığı nerasinde bunun ücretlilerle kapatacaklar adımız felafet tellallığınına çıktı hak ararkaen canınız sağolsun destek veren arkadaşların allah ameklerini boşa çıkarmasın destek olmak isteyen arkadaşları destek başlığına bekliyorum çok geç olmadan zamanımız kalmadı

ne kadar kişi kadroya geçyiyse o kadar sözleşmeli alım olacak.... kendinizi buğday ambarında görmeyin..

geçen sene talkih kuşu kondu o da zaten danıştay sayesindeydi...

ARTIK UMUDU BIRAKIN GRÇEK ALEME DÖNÜN...

iyi ozaman sende hiç birşey yapma destek verme sonra neden bu kadar az alındı deme lütfen

Arkadaşlar Henüz atamalar yapılmadan ücretli öğretmenlik başvuruları başlamış... Ücretlilerle dolduracaklar geri kalan kısımlara sözleşmeli atar.... 3. ve 4. sınıflar ücretli öğretmenlik yapmak için sırada birde sınıfçılara görev verirlerse fazla atama olur mu? Hakkımızda hayırlısı

üzgünüm ama aynısını düşünüyorum:(

hocam hakkımızı arayalım diye bir kaç arkadaşlar mücadeleye başladık adımız feleket tellallığına çıktı hala destek vermiyecekmisiniz bize merak ediyorum

iyi hocam öyleyse kabullen ve hiç birşey yapma

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri