Elimde 8 Tane Tenis Topu Kutusu Var!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan naturel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@naturel
Arkadaşlar elimde eşimin etkinlik yaparım diye getirdiği 8 adet tenis topu kutusu var. bilmeyenler için kutular şuna benziyor: 1 ltlik kola şişesini düşünün, ondan birazcık daha ince. ve bu şişenin o içilecek huni kısmının olmadığını düşünün. yani uzun kalemlik ama altı kola şişesinin altından ve yassı kapağı var. BEN BUNLARDAN NE YAPABİLİRİM ACEP? fikir paylaşırsanız çok sevinirim..

biliyorum o kutuları naturel hocam, bazıları çok sağlam/sert oluyor...tam beyin fırtınası yapılacak soru sormuşsunuz aslında :) hımmm....düşünelimm....geçen hafta olsaydı bu konu, yel değirmeninin gövde kısmı olabilirdi enerji tasarrufuyla ilgili...şimdi de, proje çalışması olarak, şato yapsanız mesela, şatonun kulelerini bu kutulardan yapabilirsiniz (en üst kuleye de bir prenses yerleştirirsiniz :)

. buna benzer kuş yemlikleri yapabilirsiniz, tam da kış günü için çok uygun olur...

Ekli dosyalar

• kus11.jpg
    kus11.jpg
    15.4 KB · Görüntüleme: 4
meraba ben okul öncesi 4. sınıf ogrencısıyım fakat bırıncı donemı uzatıyorum yıne de kpss ye gırecegım puanım ıse yarar mı yanı atamam olur mu gecıcı dıploma ıle lutfen bılgı verır mısınız

biliyorum o kutuları naturel hocam, bazıları çok sağlam/sert oluyor...tam beyin fırtınası yapılacak soru sormuşsunuz aslında :) hımmm....düşünelimm....geçen hafta olsaydı bu konu, yel değirmeninin gövde kısmı olabilirdi enerji tasarrufuyla ilgili...şimdi de, proje çalışması olarak, şato yapsanız mesela, şatonun kulelerini bu kutulardan yapabilirsiniz (en üst kuleye de bir prenses yerleştirirsiniz :)
hocam geç kaldım cevapta özür. çoooookkk teşekkür ederim ilgilendiğiniz için. fikir güzel...

. buna benzer kuş yemlikleri yapabilirsiniz, tam da kış günü için çok uygun olur...
ayyyy hocamm müthiş bişey bu. kesinlikle yapacağım inşallah. çokkkkkk teşekkür ederimmmmmmm selamlar sevgiler..:)))))))))))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri