Elazığdaki okulöncesi öğretmenleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan semaayna24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@semaayna24
merhaba ben elazığ da mezre ilöğretim okulunda çalışıyorum.çok büyük.köklü ve başarı seviyesi çok yüksek bir okul.2000 öğrencisi ve 80 personeli var.ayrıca 4 anasınıfı ve toplam 80 tane ana sınıfı öğrencisi var.

mrb bende elazığda öğretmenim okulunuzu duydum gercekten çokm basarılı bir okulu ben basarının fiziki sartlardan çok öğretmenlerden ve ekip çalışmasından olduna inananlardanım. benim çalıştığım okulda basarılı bir okul

benim meslekte 4.senem.kadroluyum.eğer öğretmen işini sahipleniyorsa ve çocuktada az da olsa donanım varsa başarı kolay yakalanıyor.

selm elazığ daki öğretmen arkadaşlar ben bu sene mezun oldum atanamadım seneye elazığa atanmak çok istiyorum nişanlım elazığda tedaşta çalışıyo bu sene elazığ daki okullar kaç puanla okun öncesi öğretmeni aldı bilginiz var mı iyi günler

bende elazığda anasınıfı öğretmeniyim gazi kamil ayhanda görev yapıyorum..mesele anasınıfı ise malesef işin içine para ve veli işbirliği giriyor yoksa bahsetiğiniz gibi başarı gelmiyor malesef.....

Sizden bir konuda yardım istiyorum.Eş durumundan elazığa tayin isteyeceğim merkezde önereceğiniz bir okul var mı idare, veliler açısından sorun yaşamayacağım. Şimdi Bursa merkezde bir anaokulunda görev yapıyorum okulumun şartları çok güzel ama anaokulu istemiyorum. Seçim yapmada da çok kararsız kaldık yardımcı olursanız çok sevinirim.

SLM. Ben de Elazığ'da Çalışıyorum. Bu şehirde 3. yılım. 75. Yıl Anaokulu'nda görev yapmaktayım. Hem bu şehirden hem de okulumdan çok memnunum.

Ailemize hoş geldiniz başarılar dilerim

ben de bu atamada kadrolu olarak elazığ merkezde bulunan kıbrıs şehitleri i.ö.okuluna atandım. henüz okulumu görmedim pazaretsi başlayacağım inşallah o okul hakkında bilgisi olan varsa bana dönerse sevinirim.şimdiden teşekkürler

bende içme beldesi ilköğretim okuluna atandım ama eşim malatyada seneye eş durumundan atanmaya çalışıcam inşallah olur

bende yüncüler iö okuluna atandım.elazığ hakkında hep iyi şeyler duydum inş dedikleri gibi olur.

ben de elazığ başyurt ilköğretimde çalışıyorum bu yıl sözleşmeli olarak atandım

Memleketim diye demiyorum ama Doğunun incisidir Elazığ...
Onun için buraya atanan arkadaşlar şanslılar bir bakıma,bundan tereddütleri olmasın...
Bende Elazığ'da özel bir kreşte öğretmenlik yapıyorum..
75.yıl anaokulunda çalışan arkadaşımızn ismini öğrenebilirmiyim acaba?hergün önünden geçtğim bir okul ve genellikle çalışanlarını tanırım.

Merhabalar ben de arıcak saman ilköğretim okulu nda okulöncesi öğretmeniyim sınıfımın ve okulumun bazı ihtiyaçları var sizin gibi büyük okullardan yardım bekliyoruz ben aynı zamanda müdür yetkiliyim okulda 1-5 birleştirilmiş sınıf 22 öğrencisi var anasınıfında da 11 öğrencim var bu okul için güzel işler yapmak istiyorum yardımlarınızı bekliyorum
lütfen
okul no:04247861281

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri