Elazığ'a bekleriz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _sessizce_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@_sessizce_
Elazığda da seminer olursa çok seviniriz.Okul öncesi öğretmenliği öğrencileri olarak destekleriz...

Memnuniyetle ama gerekli çalışmalar yapmanız gerekiyor.

ne gibi çalışmalar hocam biraz açarsanız çok güzel olur

genelde katılımı nereden sağlarız...öğrenciler katılırmı kreşler katılır mı anaokullaı ve öğretmenler nasıl bakıyor salon ve sponsor bulma şansımız var mı gibi soruların değerlendirilmesi gerekiyor.

Elazığın Karakoçan ilçesinde görev yapan anaokulu öğretmeni olarak Elazığ'da seminer düzenlenmesini çok istiyorum..

bende elazığ alacakayada çalışıyorum ve seminer olursa okulumdaki 3 öğretmenin daha katılacağına eminim

Öğrenci olduğumuz için il dışına çıkmamız zor oluyor.Kendi ilimizde olursa daha fazla katılma imkanı buluruz.

Marmara üniversitesi mezunuyum..Şu an Elazığ merkezde görev yapmaktayım..Seminerlerin Elazığda da bir gün olacağını ümit ederek geçiriyoruz günlerimizi...

Aynen hocam elaziĞa beklerİz....

merhabalar bende elazığ karakoçanda görev yapıyorum ve elazığa mutlaka bekliyoruz...

elazığ ve malatyada seminer düzenlemenizi istiyoruz

bende elazığda okul öncesi okuyorum ve tüm arkadaşlarımın katılacağından eminim.....

genelde katılımı nereden sağlarız...öğrenciler katılırmı kreşler katılır mı anaokullaı ve öğretmenler nasıl bakıyor salon ve sponsor bulma şansımız var mı gibi soruların değerlendirilmesi gerekiyor.

Hocam ilimizde 2 tane kız meslek lisesi var,üniversitemizde de Okul Öncesi Eğitim Öğrt. bölümü mevcut. Öğrencilerimizin ve Hocalarımızın büyük bi katılım sağlayacağını düşünüyorum ayrıca çevre illerden gelen misafirlerimizde olacaktır. . .Salon konusunda da , kendi düşüncemle , Sıdıka Avar Kız Meslek Lisemizin yeterli kapasiteye sahip konferans salonu uygun bir yer olabilir. .Ve son olarak sponsor hakkında bi düşüncem ve bilgim olmadığını söyler size başarılar dilerim. . =)

elazığ ve malatyada seminer düzenlemenizi istiyoruz

Hocam Malatya'da 16 ocak tarihinde bi seminer var. Kontenjan dolmadıysa başvurun derim. . 3 katılım belgeli ve gayet verimli bi etkinlik olacağını düşünüyorum. .=)

Bu konuda milli eğitimden de destek alacağınıza eminim daha önce diğer seminerlere yazı göndererek katılım sağladılar.umarım bu yıl içinde gelirsiniz...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri