EĞLENCELİ MAKARNA DRAMASI .çocuklar çok seviyor

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan su2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:58

su2

Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@su2
...çocuklar gaire olacak şekilde sırt üstü yatarlar .Onlar makarnadır ve pişmeyi bekliyorlardır.
...Öğretmen şimdi sizi pişiriyorum der ocağı açar çocuklar ayaklarını vurarak kaynamaya başlarlar
....arasıra karıştırmak için yanlarına gidilip bir sağa sola karıştırılır.(sopa gibi uzun bir oyuncakla)çocuklar bu arada sağa sola sallanırlar..
...birkaçkez daha kaynatılıp çocukların ilgi durumuna göre karıştırma tekrarlanır....
...Daha sonra makarna süzülür...Çocuklar ayaklarını karınlarına çekerler
...Salça,yağ,peynir veya buna benzer soslar hazırlanır.Çocuklara yavaş yavaş dökülür...(çOCUKLAR GERÇEK GİBİ HEM GÜLÜYORLAR HEM EYVAH salçalancam diye birbirlerine sarılıyorlar..
...Sonra en eğlenceli kısmı onları yemek çatal ve kaşık oyuncakları ile güzel pişmiş makarnalar burunlarından kulaklarından yenir gibi yapılır..

...Makarnaların bir kısmı ayrılıp komşuya yollanır..Bir kısmı kediye buzdolabına
...Çocukların ilgi düzeyine göre her biri canlandırılırr

Kısaca anlatmaya çalıştım..

çok eğlenceli bir şeye benziyor çok teşekkürler...

ellerine sağlık

rica ederim bilgi ve sevgi paylaştıkca güzel

:) cok güzel teşekkürler

Teşekkür ederim.En kısa zamanda deneyeceğim.

ben bile sevdim öğretmenim teşekkürler...

eline sağlık gerçekten hoş bir drama gerisini bekleriz

Eğlenceliye benziyo hemen denicem bakalım nasıl olcak bizim makarnalar:D:D
Teşekkürler.

Teşekkürler..

teşekkürler

eğlenceli görünüyo bir kısmının komşuya bir kısmının kediye verilmeside hoş bir ayrıntı teşekkürler

biz bu dramanın kek pişirme, köfte kızartma şeklini de oynatıyoruz. tek tek malzemeler seçilip kek veya köfte oluşturuluyor, kek ise fırına atılıp kabararak pişiyor, köfte de zıplayarak kızartılıyor ve yeniyor :P

canım makarna istedi :) :) teşekkürler

su2' Alıntı:
...çocuklar gaire olacak şekilde sırt üstü yatarlar .Onlar makarnadır ve pişmeyi bekliyorlardır.
...Öğretmen şimdi sizi pişiriyorum der ocağı açar çocuklar ayaklarını vurarak kaynamaya başlarlar
....arasıra karıştırmak için yanlarına gidilip bir sağa sola karıştırılır.(sopa gibi uzun  bir oyuncakla)çocuklar bu arada sağa sola sallanırlar..
...birkaçkez daha kaynatılıp çocukların ilgi durumuna göre karıştırma tekrarlanır....
...Daha sonra makarna süzülür...Çocuklar ayaklarını karınlarına çekerler
...Salça,yağ,peynir veya buna benzer soslar hazırlanır.Çocuklara yavaş yavaş dökülür...(çOCUKLAR GERÇEK GİBİ HEM GÜLÜYORLAR HEM EYVAH salçalancam diye birbirlerine sarılıyorlar..
...Sonra en eğlenceli kısmı onları yemek çatal ve kaşık oyuncakları ile güzel pişmiş makarnalar burunlarından kulaklarından yenir gibi yapılır..

...Makarnaların bir kısmı ayrılıp komşuya yollanır..Bir kısmı kediye buzdolabına
...Çocukların ilgi düzeyine göre her biri canlandırılırr

Kısaca anlatmaya çalıştım..

Teşekkürler..

Gerçekten eğlenceli bi çalışma teşekkürler hemen yarın uygulayacağım:)

ÇOK TEŞEKKÜRLER.. ÇOCUKLARIM BAYILACAK BU ETKİNLİĞE:)

makarna draması çok güzel teşekkürler yarın uygulayacağım

Çok hoş eminim öğrencilerimde çok eğlenecekler.Teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri