Eğitim Uygulama Okulları hakkında bilgisi olan var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan _Scarlet_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:09
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@_Scarlet_
Arkadaşlar Ümraniye'deki Şakire Hanım Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi'ni yazmayı düşünüyorum. Çalışma koşulları nasıldır acaba bi' bilgisi olan var mı?

eğitim uygulama okulu ve otistik çocuklar eğitim merzinde nasıl bir görev alacağız tam anlamış değilim. bana yardımcı olur musunuz?

evet aynı şekilde ben de bunu merak etmekteyim

hocam bu okullarda adı üstünde engelli çocuklar var. size anasınıfı grubundaki engellileri veriyorlar. eğer iş eğitim okuluysa tüm özür grupları oluyor. engellilerle çalıştınız mı daha önce?

bu arada hocam siz puanınız konusunda karar verebildiniz mi? 74,891 mi,75 mi, yoksa bambaşka bişey mi???????**
75 iptal edilen sınavda aldığım puandı geçerli puanım 74,891..ben şu an özel eğitim masterı yapıyorum aynı zamanda üniversitede gelişimsel yetersizlik biriminde öğretmen yardımcılığı yapıyorum o yüzden istiyorum zaten bu okulları

75 iptal edilen sınavda aldığım puandı geçerli puanım 74,891..ben şu an özel eğitim masterı yapıyorum aynı zamanda üniversitede gelişimsel yetersizlik biriminde öğretmen yardımcılığı yapıyorum o yüzden istiyorum zaten bu okulları

iyi iyi çok iyi yapıyosunda istanbul 72 de kaldı onu diyorum, tercih mi yapmadın şekerim?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri