e portfolyo ne zaman acılacak ben acamıyorum sorun bendemi acaba????

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rubina
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@rubina
e-portfolyo ne zaman acılacak sozde bugun acılacaktı ben acamıyorum ya:( acıp yükleyen varmııı ne olur bilgi verin:(((

e-portfolyo ne zaman acılacak sozde bugun acılacaktı ben acamıyorum ya:( acıp yükleyen varmııı ne olur bilgi verin:(((

kimse açabilmiş değil arkadaşım sende değil yani sorun .

oylemiii oh rahatladım vala .bende bayagı bi endişelenmiştim acaba tam olarak ne zaman acılacak??
:(

aynen bende şuan rahatladım. deniyorum bakınıyorum yok. Hayır ben bi de A.ö.F büroya kağıt bıraktım ücretli öğretmenlik yaptığıma dair baktım çalışmıyor olarak gözüküyo sinir oldum :c

nereden bakıyorsunuz acaba bu çalışıp çalışmadığınıza dair bildiye?

aynen hocam nerden bakılıyor bu duruma

aynen bende şuan rahatladım. deniyorum bakınıyorum yok. Hayır ben bi de A.ö.F büroya kağıt bıraktım ücretli öğretmenlik yaptığıma dair baktım çalışmıyor olarak gözüküyo sinir oldum :c

nimet hocam bende açamıyorum. Bir de nerde yazıyor sizin çalışmıyor diye ben de hiç bir şekilde girilmiyor bile

hemen tarif edicem inş.

link kopyala yapıştır yapamadım nedendir bilmiyorum. Aöf okul öncesi öğretmenliği lisans programına girince pembe bir sayfa çıkıyo ya ordan duyurulara girin bütün 3. sınıf bişey bişey yazanların sonunda buradan tıklayarak yazıyo onlardan biri arkadaşlar biraz tuhaf bi tarif oldu ama tek tek deneyin zaten 3 tanemi ne var

arkadaşlar saolun bende denedim açılmadı yazdıklarınızı görünce rahatladım sorun bendemi demştim

etkinlik raporlarını paylaşan arkadşlar olursa çok iyi olur fikir almış oluruz şimdiden herkese kolay gelsin

ayın 19 olarak duyuru yapıldı ama hala açılmamış

oh bende çalışıyor gözüküryor:D

bende hala çalışmıyor arkadaşlar ne yapmalıyım

iyi geceler hayriye açılmıyo eportfolya bilğin varmı söylersen sevinirim

arkadaşlar şimdi protfolyo açılıyor ancak bu seferde dosya yükle diyorum ,dosya yükle açılmıyor acaba benim bilgisayarımdamı var yoksa sizinkilerdemi öyle

arkadaşlar şimdi protfolyo açılıyor ancak bu seferde dosya yükle diyorum ,dosya yükle açılmıyor acaba benim bilgisayarımdamı problem var yoksa sizinkilerdemi öyle

dosya seç bölümünü açabiliyomusunuz

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri